Παναθηναϊκός: Ο Φετφατζίδης που αρέσει στον Δώνη, αλλά δεν παίζει... μόνος του
18/06/201919:45

Παναθηναϊκός: Ο Φετφατζίδης που αρέσει στον Δώνη, αλλά δεν παίζει… μόνος του

[ad_1]

Ο Γιάννης Φετφατζίδης είναι μια περίπτωση παίκτη που αρέσει στον Γιώργο Δώνη για τον Παναθηναϊκό, όμως, δεν είναι ο μοναδικός που απασχολεί το «τριφύλλι».

Ο Παναθηναϊκός δεδομένα ψάχνει να ενισχύσει τα άκρα του μεσοεπιθετικά, αναζητώντας ποδοσφαιριστές που θα μπορέσουν να βάλουν ποιότητα και συγκεκριμένα χαρακτηριστικά στοιχεία στο ρόστερ. Αρκετές περιπτώσεις είναι αυτές που εξετάζουν οι «πράσινοι», με τον Γιώργο Δώνη να έχει ανάμεσα στις επιλογές του τον Γιάννη Φετφατζίδη. Ο 28χρονος διεθνής άσος έχει αξιολογηθεί θετικά, τόσο για τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά όσο και για την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα που μπορεί να μπει στα «πράσινα» αποδυτήρια, όμως, δεν είναι στην κορυφή των προτιμήσεων του «τριφυλλιού».

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως στον Παναθηναϊκό υπάρχει λίστα με υποψήφιους εξτρέμ, στην οποία δεν είναι – για την ώρα – ψηλά ο Φετφατζίδης. Υπάρχουν τρεις με τέσσερις παίκτες πάνω από τον «Φέτφα» και αυτός θα απασχολήσει μόνο αν δεν καταφέρει ο Παναθηναϊκός να πάρει κάποιον από τους παίκτες που έχουν, ουσιαστικά, προτεραιότητα για το «τριφύλλι»…

Παίζουμε μπαλίτσα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα