Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: «Όχι» από Πιτίνο
21/06/201917:36

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: «Όχι» από Πιτίνο

[ad_1]

Αρνητική ήταν η απάντηση του Ρικ Πιτίνο στην πρόταση που του κατατέθηκε από τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ για να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου και τη νέα χρονιά 

Τον διάδοχο του Ρικ Πιτίνο θα αναζητήσει ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, μιας και ο Αμερικανός τεχνικός μέσω της επίσημης σελίδας του στο Twitter όπως είχε προαναγγείλει έδωσε την απάντηση του στην πρόταση του «τριφυλλιού» που ήταν αρνητική. Έτσι μετά την κατάκτηση του νταμπλ ο Αμερικανός τεχνικός αποχαιρετάει την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ τονίζοντας ότι η Ελλάδα και ο Παναθηναϊκός θα έχουν μια θέση στην καρδιά του.

«Ο προηγούμενος χρόνος ήταν φανταστικός. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες του Παναθηναϊκού για την τρομερή τους προσπάθεια. Ευχαριστώ το τεχνικό μου επιτελείο για την πίστη και την αφοσίωσή τους. Ευχαριστώ τον παθιασμένο ιδιοκτήτη και τον GM. Τέλος, ευχαριστώ τους φανταστικούς ανθρώπους στην Ελλάδα για μεγάλη τους ευγένεια και την φιλοξενία τους. Μία πραγματικά υπέροχη χώρα που θα έχει για πάντα μία θέση στην καρδιά μου. Θα μου λείψετε όλοι, αλλά επιστρέφω σπίτι ανυπομονώντας για το επόμενο κεφάλαιο της ζωής μου», έγραψε ο Πιτίνο στο Twitter.

Παίζουμε μπαλίτσα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα