17/05/202219:37

Πανελλαδική Μοτοσυνάντηση στο δάσος Σκαφιδιάς

Η Πανελλαδική μοτοσυνάντηση στο δάσος Σκαφιδιάς όπως κάθε χρόνο τα τελευταία χρόνια με ένα διάλειμμα δυο ετών λόγω πανδημίας covid19 πραγματοποιείται στην Ηλεία από τις λέσχες μοτοσυκλέτας του νομού μας. Φέτος θα τελεστή το τριήμερο 10 με 13 Ιουνίου 2022 στης κατασκηνωτικές εγκαταστάσεις του δάσους της Σκαφιδιάς.

Θα παραστούν λέσχες από όλη την Ελλάδα και τα Βαλκάνια με πρόβλεψη για πάνω από 350 μοτοσυκλέτες, με σκοπό την σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των λεσχών και την ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει μουσικές εκδηλώσεις, μοτοπαιχνίδια και μοτοεκδρομές από έμπειρους τοπικούς μοτοσικλετιστές στην ευρύτερη περιοχή με βασική αυτή της Κυριακής 12 Ιουνίου στο μονοπάτι εκεχειρίας Αρχαία Ήλιδα – αρχαιά Ολυμπία, καθώς και την επίσκεψη στο διάσημο μοναστήρι της Σκαφιδιάς αλλά και τη γνωριμία με τις παραλίες της περιοχής μας.

Είναι μια 3μερη εκδήλωση που έχει πάντα μεγάλη συμμετοχή με επαναληψημμότητα επισκεψιμότητας 18% τουλάχιστον στην διάρκεια της χρονιάς από τις οικογένειές των συμμετεχόντων αφού είναι προφανές ότι προβάλει τις φυσικές ομορφιές της Ηλείας και φυσικά δυο σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους παγκόσμιου ενδιαφέροντος. (ήδη τα καταλύματα της περιοχής είναι εξαντλημένα ) Η οποιαδήποτε βοήθεια από τους Δήμους και την περιφέρεια θα ήταν θετική στην προσπάθεια ανάδειξης του τόπου μας με πολλά ανταποδοτικά οφέλη.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα