25/04/202116:13

Πάνος Θεοδωρακόπουλος: Χάθηκαν πολλά, ελπίζω να μη χαθούν τα πάντα στο Δήμο Πηνειού

Με μεγάλη μου λύπη διαπιστώνω πως η οπισθοδρόμηση του Δήμου Πηνειού συντελείται με ρυθμούς ταχύτητας φωτός, με αποκλειστική υπαιτιότητα της δημοτικής αρχής του Ανδρέα Μαρίνου. Δυστυχώς, σε αυτά τα τέσσερα χρόνια για τον Δήμο θα χαθούν κατακτήσεις ετών, που χρειάστηκαν πολύ κόπο και δουλειά. Την περασμένη εβδομάδα είχαμε δύο απίστευτες εξελίξεις, που φανερώνουν την απόλυτη γύμνια της δημοτικής αρχής Μαρίνου.

Πρώτα από όλα είχαμε το πρωτοφανές γεγονός της απεμπόλησης της έδρας ενός τόσο σημαντικού οργανισμού όπως ο ΦΟΔΣΑ, με τη δημοτική αρχή να αφήνει αν εννοηθεί πως δεν τον ήθελαν! Απαιτούνται εξηγήσεις. Τι είχε και τι έχασε ο Δήμος.
Δεύτερον, η δημοτική αρχή Πηνειού απέχει συνειδητά από τις διεργασίες του Συνδέσμου Αποχέτευσης «Ο Ηρακλής», ενώ αποφασίζονται έργα επέκτασης του αποχετευτικού δικτύου στις περιοχές της Αγίας Μαύρας και του Μαρκόπουλου!
Έτσι έχουμε το επίσης πρωτοφανές γεγονός να προφυλάσσει τα συμφέροντα του Δήμου Πηνειού, ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης! Η δημοτική αρχή Πηνειού μπορεί να πιστεύει ότι δεν χρειάζεται να ασχολείται με τίποτα άλλο πέρα από φωτογραφίσεις και ανούσιες ευχαριστίες. Η τύχη των δημοτών όμως έχει αφεθεί στον… αυτόματο πιλότο.
Σε δύο χρόνια χάθηκαν πολλά. Ελπίζω να μη χαθούν τα πάντα στα επόμενα δύο. Εύχομαι να μην ισοπεδωθούν τα πάντα στο διάβα του Δημάρχου Πηνειού. Μετά μας περιμένει δουλειά, πολλή δουλειά…
Πάνος Θεοδωρακόπουλος
Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Πηνειού

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα