12/12/202120:38

Ολυμπία Οδός: Παράταση προσωρινού αποκλεισμού τοπικής οδού στην Περιμετρική Πατρών στο ύψος του κόμβου Πατρών-Κ1

Παράταση αποκλεισμού τοπικής οδού στην Περιμετρική Πατρών

στο ύψος του κόμβου Πατρών-Κ1

 

Λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων του τελευταίου διημέρου στη Δυτική Ελλάδα οι εργασίες κατεδάφισης της Γέφυρας της Κάτω Διάβασης Κ603 της Περιμετρικής Πάτρας (Χ.Θ. 206) παρατείνονται για ένα 24ωρο και συγκεκριμένα έως τις 23:00 το βράδυ της Δευτέρας 13/12/2021, ώστε να καταστεί δυνατή η ολοκλήρωση των εργασιών καθαίρεσης και απομάκρυνσης των υλικών από το οδόστρωμα της οδού Διοδώρου. Συγκεκριμένα θα συνεχιστεί ο προσωρινός αποκλεισμός:

–    της οδού Διοδώρου στο τμήμα της που διέρχεται κάτω από τη Γέφυρα της Περιμετρικής Πάτρας, όπου η κυκλοφορία θα εξυπηρετείται εναλλακτικά μέσω τοπικής παράκαμψης από όμορες οδούς ακολουθώντας τη σχετική σήμανση,

–    καθώς και του κλάδου εξόδου της Περιμετρικής Πάτρας προς την οδό Διοδώρου στο ύψος του κόμβου Πατρών-Κ1 (Χ.Θ. 206) στο ρεύμα προς Αθήνα, όπου η κυκλοφορία των οχημάτων θα εξυπηρετείται εναλλακτικά μέσω του επόμενου κόμβου, δηλαδή του Ρίου (ΧΘ 203,8).

Σχηματικό διάγραμμα

Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα