31/07/202316:54

Παρουσίαση του βιβλίου “Αγριο Χάραμα” της Ευαγγελίας Ευσταθίου στην 13η Έκθεση Βιβλίου Αρχαίας Ολυμπίας από τον φιλόλογο Παναγιώτη Γεωργακόπουλο

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ, «ΑΓΡΙΟ ΧΑΡΑΜΑ»
Παρουσίαση του βιβλίου στην 13η Έκθεση Βιβλίου Αρχαίας Ολυμπίας από τον φιλόλογο Παναγιώτη Γεωργακόπουλο
Το βιβλιοπωλείο ΔΩΡΑ και οι εκδόσεις Μίνωας σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Ευαγγελίας Ευσταθίου «Άγριο χάραμα» την Τρίτη 1η Αυγούστου στις 9 το βράδυ στον χώρο της 13ης Έκθεσης Βιβλίου Αρχαίας Ολυμπίας (πάρκο ΟΣΕ).
Πρόκειται για το 14ο βιβλίο της της συγγραφέα, δασκάλας στη δημόσια εκπαίδευση, το οποίο η ίδια χαρακτηρίζει ψυχολογικό θρίλερ με αστυνομική πλοκή και μεταφυσικά στοιχεία αλλά με κεντρικό άξονα το συναίσθημα και την ανάγκη του ανθρώπου να βρει το άλλο του μισό.
Για την υπόθεση του βιβλίου διαβάζουμε: «Η Κέντρα Κάμαλ, ψυχολόγος της Ελληνικής Αστυνομίας, θα άντεχε να χάσει τα πάντα εκτός από τη Μάιρα, τη μικρή της αδερφή, μαζί με την οποία κατάφεραν να σπάσουν τα δεσμά της σκληρής τους μοίρας. Η εξαφάνιση της Μάιρα ένα απομεσήμερο του Αυγύστου σηματοδοτεί την επανεμφάνιση του πιο διαβόητου μανιακού δολοφόνου και παράλληλα την κορύφωση ενός πολέμου μέσα στους αιώνες μεταξύ ανθρώπων ιδιαίτερων, προορισμένων να αλληλοεξοντώνονται στην αέναη αναμέτρηση του Καλού και του Κακού…».
Το βιβλίο θα παρουσιάσει ο φιλόλογος Παναγιώτης Γεωργακόπουλος, ο οποίος -μεταξύ άλλων- αναφέρει: «Πρόκειται για ένα ΄χορταστικό΄ μυθιστόρημα 700 σελίδων, που συνδυάζει στοιχεία ρεαλισμού με το μεταφυσικό πεδίο. Η πλοκή του είναι μυστηριακή, κινείται σε πολλά επίπεδα, φέρνοντας σε επαφή ήρωες και γεγονότα του παρελθόντος με το παρόν. Καλά κρυμμένα μυστικά, παράλληλα σύμπαντα, ανομολόγητες αλήθειες ξεδιπλώνονται και προκαλούν τον αναγνώστη να τα επεξεργαστεί και να τα απολαύσει. Η γραφή είναι αξιόλογη, με μια γλώσσα πολύ προσεγμένη, καίρια, επιμελημένη μέχρι και το τελευταίο σημείο στίξης. Παρόλο τον όγκο του, το βιβλίο αυτό δεν κουράζει. Αντιθέτως, σε καλεί να το διαβάσεις , γιατί κάθε σελίδα του αποκαλύπτει και ένα κομμάτι στο παζλ της πολυδαίδαλης ζωής των πρωταγωνιστών, την οποία σηματοδοτούν οι περίπλοκες ανθρώπινες σχέσεις. Και ο έρωτας -πανταχού παρών- να ανακατεύει το σύμπαν και να δίνει τη λύση με το μαγικό του ραβδί».
Στην εκδήλωση θα υπάρξει και μουσική επένδυση-έκπληξη!

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα