22/03/202318:33

«ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής»: Ανακοινώθηκαν δύο ακόμη γυναικείες υποψηφιότητες για το ψηφοδέλτιο στην Ηλεία

Δύο νέες υποψηφιότητες για το ψηφοδέλτιο του Νομού Ηλείας ανακοίνωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή Ηλείας του «ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής».
Πρόκειται για την πρώην πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Ανδραβίδας, κα Βασιλική Καραλάγα – Θεοδωροπούλου και τη δικηγόρο δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, κα Ευγενία Σασσάλου, από την περιοχή της Ζαχάρως.

*Βασιλική Καραλάγα – Θεοδωροπούλου

KARALAGA

Η Βασιλική Καραλάγα – Θεοδωροπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ανδραβίδα Ηλείας και από το 1990 έως και σήμερα διατηρεί οικογενειακή επιχείρηση στην Ανδραβίδα.

Έχει διατελέσει για 10 χρόνια Πρόεδρος και για 6 χρόνια Γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Ανδραβίδας, ενώ υπήρξε ενεργό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γυναικών Ανδραβίδας.

Η Βασιλική Καραλάγα – Θεοδωροπούλου γνωρίζει καλά τα προβλήματα της καθημερινότητα και του «επιχειρείν», διότι προέρχεται από τον κόσμο της εργασίας. Γνωρίζει, επίσης, τι σημαίνει να αγαπάς τον τόπο σου και να νοιάζεσαι καθημερινά γι’ αυτόν και για το λόγο αυτό ποτέ δεν εγκατέλειψε την Ηλεία, όπου συνεχίζει να δραστηριοποιείται.

Στις επερχόμενες εκλογές αποφάσισε να είναι υποψήφια Βουλευτής Ηλείας με το «ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής», διότι πιστεύει ότι οι πολίτες της Ηλείας μπορούν και αξίζουν καλύτερα!

Είναι παντρεμένη με τον Αναστάσιο Θεοδωρόπουλο και μαζί έχουν δύο γιους, τον Αντώνη και τον Δημήτρη.

 

*Ευγενία Σασσάλου

SASSALOU
Η Ευγενία Σασσάλου είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω και υπηρετώ επί 18 χρόνια στην νομική υπηρεσία του Κτηματολογίου ως έμμισθη δικηγόρος.

Διετέλεσε πρόεδρος του Συλλόγου Δικηγορών του Κτηματολογίου (ΣΥΔΙΚ) την περίοδο 2015-2017 και με αυτή την ιδιότητα έδωσε αγώνα για την μη κατάργηση της νομικής υπηρεσίας και για την μη απόλυση των εμμίσθων δικηγόρων.

Έχει λάβει μέρος σε επιμορφωτικά σεμινάρια που αφορούν τον κανονισμό προστασίας των προσωπικών δεδομένων (GDPR) και έχει συμμετάσχει σε πολλαπλά συνέδρια που αφορούν το δίκαιο του χώρου, τους δασικούς χάρτες, την τρέχουσα κτηματολογική νομοθεσία, καθώς και τα ειδικά ζητήματα περιβαλλοντικής νομοθεσίας, είτε ως εισηγήτρια είτε ως απλή σύνεδρος.

Συμμετείχε ενεργά σε πολιτισμικά δρώμενα, (2004-2009) ως υποστήριξη στην διοργάνωση του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου και Εικαστικών Τεχνών Ρόδου «Ecofilms», που αφορούσαν οικολογικά ζητήματα και του Διεθνούς Κινηματογραφικού Φεστιβάλ «Healthfilm – Ιπποκράτης» της Κω για ζητήματα υγείας.

Κατάγεται από την Ζαχάρω, Ηλείας όπου διατηρεί το πατρικό της σπίτι, το οποίο κτίστηκε το 1924.

Δηλώνει παρούσα με όλες τις δυνάμεις της στο ψηφοδέλτιο Ηλείας του «ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής», προκειμένου να συμμετάσχει στη νέα αλλαγή που θα σημάνει την αναγέννηση του Νομού.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα