02/08/202120:42

Πατήσια: Η έκρηξη ισοπέδωσε το διαμέρισμα που σκοτώθηκαν γιαγιά και εγγονός

Δείτε αποκλειστικά πλάνα και φωτογραφίες του protothema.gr από το διαμέρισμα που καταστράφηκε ολοσχερώς – Έπεσαν οι τοίχοι και άλλων διαμερισμάτων της πολυκατοικίας

Εικόνες καταστροφής προκάλεσε η έκρηξη σε διαμέρισμα στα Πατήσια, με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο μιας γιαγιάς και ενός εγγονού, ηλικίας περίπου 35 ετών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα της Δευτέρας περίπου στις 5:30, όταν ακούστηκε στην γειτονιά μια δυνατή έκρηξη στον 4ο όροφο της πολυκατοικίας στην οδό Φολέγανδρου 40.

Από την ισχυρή έκρηξη το διαμέρισμα γκρεμίστηκε ολοσχερώς, καταστρέφοντας ταυτόχρονα σχεδόν όλα τα διαμερίσματα της πολυκατοικίας, ενώ εκδηλώθηκε και φωτιά. Τραγικό θάνατο βρήκε η ηλικιωμένη γυναίκα, που βρέθηκε απανθρακωμένη από τους Πυροσβέστες και ο 35χρονος εγγονός της, που εκσφενδονίστηκε από το ωστικό κύμα πέφτοντας από τον 4ο όροφο πάνω σε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο όπου και σκοτώθηκε.

Πατήσια έκρηξη

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που διερευνά το περιστατικό, η έκρηξη ενδεχομένως προήλθε από μπουκάλα οικιακού υγραερίου.

Το protothema.gr παρουσιάζει αποκλειστικά πλάνα μέσα από το διαμέρισμα που καταστράφηκε ολοσχερώς με τους γκρεμισμένος τοίχους τα σπασμένα πατώματα και τα σημάδια της φωτιάς που η πυροσβεστική κατάφερε να σβήσει.

patisia-ekriksi__2_
patisia-ekriksi__3_

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως από την ισχυρή έκρηξη έχουν πέσει οι τοίχοι κι άλλων διαμερισμάτων της πολυκατοικίας ενώ ζημιές υπέστησαν και τα απέναντι διαμερίσματα των όμορων πολυκατοικιών.

patisia-ekriksi__5_
patisia-ekriksi__6_
patisia-ekriksi__7_
patisia-ekriksi__8_
patisia-ekriksi__9_
patisia-ekriksi__10_
patisia-ekriksi__11_
patisia-ekriksi__12_
patisia-ekriksi__13_
patisia-ekriksi__14_
patisia-ekriksi__1_
patisia-ekriksi__15_

protothema.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα