28/03/202411:49

Πάτρα: 17χρονος έπαθε ηλεκτροπληξία μέσα σε σχολείο- Ευτυχώς είναι καλά στην υγεία του

Γυμνό καλώδιο ρεύματος το οποίο εξείχε από εντοιχισμένο κουτί στις σκάλες του Λυκείου Δεμενίκων ακούμπησε το πρωί της Τετάρτης ένας 17χρονος μαθητής στην Πάτρα με αποτέλεσμα να υποστεί ηλεκτροπληξία.

Όλα συνέβησαν, σύμφωνα με την εφημερίδα ΓΝΩΜΗ, όταν ο μαθητής της Γ΄ Λυκείου κατέβαινε τις σκάλες στο προαύλιο για το διάλειμμα. Ενώ το κουτί βρίσκεται στο πλάι της σκάλας σε ύψος περίπου 1,8 μέτρων, το καλώδιο ήταν εκτός και γυμνό σε χαμηλότερο ύψος με αποτέλεσμα όταν το χέρι του 17χρονου το ακούμπησε να τον χτυπήσει το ρεύμα.

Ευτυχώς για τον μαθητή η επαφή με το καλώδιο ήταν στιγμιαία με τον ίδιο, πάντως, να νιώθει το ρεύμα να τον διαπερνά και να καίγεται το σώμα του. Οι συμμαθητές του ειδοποίησαν την Διεύθυνση του Σχολείου και τους γονείς του που μετέφεραν τον 17χρονο αρχικά στο Νοσοκομείο Αγιος Ανδρέας και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο του Ρίου το οποίο εφημέρευε.

Οι γιατροί υπέβαλαν τον μαθητή στις απαραίτητες εξετάσεις από τις οποίες προέκυψε ότι δεν είχε υποστεί βλάβη σε κάποιο όργανο.

Για την ώρα παραμένει αναπάντητο το πώς το καλώδιο βγήκε εκτός του κουτιού, πότε συνέβη αυτό και για κανείς δεν το είχε παρατηρήσει.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα