20/12/202311:21

Πάτρα: Δίωξη για κακούργημα σε βάρος του 51χρονου νοσηλευτή που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 23χρονης από τον Πύργο στο Νοσοκομείο “Αγιος Ανδρέας”

Ποινική δίωξη για κακούργημα άσκησε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Πάτρας σε βάρος του νοσηλευτή, τον οποίο κατήγγειλε 23χρονη ασθενής για βιασμό στα επείγοντα του νοσοκομείου “Άγιος Ανδρέας”.

Ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του νοσηλευτή στην Πάτρα ποινική δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για κατάχρηση σε γενετήσια πράξη, ενέργεια ισοδύναμη του βιασμού μιας και το θύμα περιέρχεται σε κατάσταση που δεν μπορεί να αντιδράσει.

Ο κατηγορούμενος ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί ενώπιον του Ανακριτή, την ερχόμενη Πέμπτη (21.12.2023). Μιλώντας αποκλειστικά στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου, ο νοσηλευτής υποστήριξε ότι “αυτά που δηλώθηκαν δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Εγώ είμαι νοσηλευτής 20 χρόνια. Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ γιατί αυτό καταλαβαίνετε χαλάει την εικόνα μου αλλά εγώ βασίζομαι στο ότι η δικαιοσύνη θα προβεί μπροστά”.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα