10/04/202410:10

Πάτρα: Εκαψαν τζιπ με… βενζίνη!

Ιδιοκτήτης καφετέριας ο κάτοχος του πολυτελούς τζιπ που παραδόθηκε στις φλόγες, στην Πάτρα.

Στο συμπέρασμα πως η φωτιά που εκδηλώθηκε, χθες τα ξημερώματα, σε πολυτελές αυτοκίνητο στην Πάτρα είναι εμπρηστική ενέργεια οδηγούν τα μέχρι τώρα στοιχεία των ερευνών του Ανακριτικού Τμήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πατρών.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «Πελοποννήσου», στο παρμπρίζ της BMW X5 βρέθηκαν υπολείμματα εύφλεκτου υλικού και συγκεκριμένα βενζίνης.

Η ώρα ήταν 3.34π.μ., χθες, όταν το αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στην οδό Ορειβασίου, κοντά στο Νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας», τυλίχθηκε στις φλόγες. Πριν την εκδήλωση της πυρκαγιάς, σύμφωνα με αναφορές κατοίκων, ακούστηκε έκρηξη. Στο σημείο έσπευσαν και επιχείρησαν 5 πυροσβέστες με 2 οχήματα.

Ο ιδιοκτήτης του πολυτελούς τζιπ, το οποίο και υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές, διατηρεί καφετέρια στην περιοχή της πλατείας Παπανδρέου. Από τα όσα φέρεται να είπε στους ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής, δεν είχε διαφορές με κάποιον και δεν είχε δεχθεί απειλές.

Οι έρευνες συνεχίζονται με την αναζήτηση βιντεοληπτικού υλικού από κάμερες, από τις οποίες, ενδεχομένως, να έχουν καταγραφεί οι κινήσεις των δραστών ή του δράστη.

ΠΗΓΗ: pelop.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα