30/06/202413:35

Πάτρα: Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση διέταξε ο εισαγγελέας για την υπόθεση σωματικής κακοποίησης 15χρονου από τον πατέρα του που φέρεται ως ο δράστης

Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση διέταξε ο εισαγγελέας Πάτρας στην υπόθεση σωματικής κακοποίησης 15χρονου από τον ίδιο του τον πατέρα. Το περιστατικό έχει προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο μετά τα όσα καταγγέλθηκαν στο Χαμόγελο του Παιδιού, ότι το παιδί πήγε αιμόφυρτο στην πλατεία του χωριού μετά το περιστατικό.
Όπως μεταδίδει ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Μιχάλης Βασιλάκης σύμφωνα με αστυνομικές πηγές το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα ξημερώματα της 25 Ιουνίου. Η αστυνομία ενημερώθηκε από το περιβάλλον του 15χρονου, έγινε σχετική καταγγελία και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν καταθέσεις στις οποίες γίνεται λόγος για διαπληκτισμό ανάμεσα στον πατέρα και τον γιο του.

Έχει σχηματιστεί δικογραφία, η οποία διαβιβάστηκε στις εισαγγελικές αρχές. Το παιδί παραμένει με προφορική εντολή εισαγγελέα νοσηλευόμενο στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων μέχρι να αποφασιστεί το καλύτερο δυνατό γι’ αυτό. Αν δηλαδή μπορεί να μείνει με κάποιο συγγενικό πρόσωπο ή θα πρέπει να φιλοξενηθεί σε δομή. Ανακοίνωση για την υπόθεση έχει εκδώσει το Χαμόγελο του Παιδιού στην οποία αναφέρει ότι είχε στηρίξει την οικογένεια το διάστημα 2009-2012 και επιπλέον το 2012 είχε λάβει καταγγελίες για έντονη παραμέληση του ανήλικου.
Αναφέρει επίσης ότι την Παρασκευή 28, Ιουνίου έλαβε δύο κλήσεις για το τελευταίο περιστατικό της κακοποίησης του δεκαπεντάχρονου. Τονίζεται ότι το παιδί κακοποιήθηκε έντονα σωματικά από τον πατέρα του και στη συνέχεια κατευθύνθηκε σε πλατεία της περιοχής.

Πηγή: ertnews.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα