21/02/202422:41

Πάτρα: Μετά τους αγρότες, έρχονται οι μελισσοκόμοι στο Σύνταγμα την Πέμπτη – Ξεκινούν τα ξημερώματα

Τον δρόμο των αγροτών ακολουθούν και οι μελισσοκόμοι, που προγραμματίζουν αύριο, Πέμπτη 22Φεβρουαρίου το πρωί, συλλαλητήριο στο Σύνταγμα.

Μετά τη διαμαρτυρία που πραγματοποίησαν στην πλατεία Γεωργίου μεταφέροντας δεκάδες κυψέλες και μοιράζοντας χιλιάδες μερίδες μέλι, στην προσπάθεια να αναδείξουν τα προβλήματά τους με κυριότερο το ζήτημα των ελληνοποιήσεων μελιού από το εξωτερικό, τώρα προχωρούν σε συγκέντρωση.

Σύμφωνα με όσα έχουν ανακοινώσει οι μελισσοκόμοι της Αχαΐας, και όπως μεταδίδει το tempo24.news, αύριο δίνουν ραντεβού με όλους τους συναδέλφους τους από την υπόλοιπη χώρα στην πλατεία Συντάγματος.

Οπως έχουν προγραμματίσει θα συναντηθούν στις 4 τα ξημερώματα στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο με αγροτικά αυτοκίνητα φορτηγά και πούλμαν και στη συνέχεια το κονβόι θα κατευθυνθεί στο Ρίο όπου θα συναντηθούν με τους μελισσοκόμους της Αιτωλοακαρνανίας και της Ηπείρου και όλοι μαζί θα κινηθούν προς τον Ισθμό. Εκεί θα αναμένουν συνάδελφοί τους από την υπόλοιπη Πελοπόννησο, ώστε να σχηματίσουν μεγάλη μηχανοκίνητη πορεία που θα φθάσει στην Αθήνα.

ΠΗΓΗ:Tempo24.gr- Protothema.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα