03/07/202422:42

Πάτρα: Όλοι μαζί για τον 4χρονο Ιωάννη – Πάσχει από σοβαρή μορφή συγγενούς καρδιοπάθειας και πρέπει να χειρουργηθεί για τρίτη φορά- Πως μπορούμε να βοηθήσουμε

Συγκινητική είναι η ανταπόκριση του κόσμου μετά τη δημοσιοποίηση της περιπέτειας του 4χρονου Ιωάννη από την Πάτρα

Το γλυκύτατο αγοράκι που έχει κερδίσει τις καρδιές όλων μας ανεβαίνει έναν ατελείωτο γολγοθά από την πρώτη στιγμή που ήρθε στον κόσμο, αφού έχει διαγνωστεί με μία σοβαρή μορφή συγγενούς καρδιοπάθειας. Όταν η μητέρα του Ιωάννη ήταν έγκυος, οι προγεννητικές της εξετάσεις δεν έδειχναν κάτι το ανησυχητικό. Όταν όμως η νεαρή γυναίκα βρισκόταν στον όγδοο μήνα της κύησης, εμφάνισε υψηλή πίεση και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Εκεί, υποβλήθηκε σε περαιτέρω εξετάσεις που ανέδειξαν την ύπαρξη μονήρους κοιλίας, μίας σοβαρής ανατομικής καρδιοαγγειακής ανωμαλίας.

Ο μικρός μαχητής έχει υποβληθεί μέχρι σήμερα, σε δύο καρδιολογικά χειρουργεία, ενώ σύμφωνα με τον παιδοκαρδιολόγο που τον παρακολουθεί, θα πρέπει σύντομα να υποβληθεί στο τελικό χειρουργείο, το οποίο είναι απαραίτητο για την ομαλή λειτουργία της καρδιάς του.

Το χειρουργείο πρόκειται να πραγματοποιηθεί σε κλινική του εξωτερικού, από έμπειρο καρδιοχειρουργό, ο οποίος και πραγματοποίησε επιτυχώς και τις δύο πρώτες επεμβάσεις. Οι γονείς του  επικοινώνησαν πρόσφατα με την ΠΡΑΞΗ ΑΠΑΠΗΣ, αφού έχουν βρεθεί σε οικονομικό αδιέξοδο έπειτα από την αποπληρωμή των 2 πρώτων χειρουργείων. Έπειτα όμως από ενδελεχή έρευνα του διεπιστημονικού μας προσωπικού και επικοινωνία με την κλινική του εξωτερικού, οργανώθηκε αυτή η εκστρατεία, που θα επιτρέψει στο παιδί να ζήσει τη ζωή που του αξίζει!

Αν ο μικρός Ιωάννης δεν υποβληθεί σύντομα στο καρδιολογικό χειρουργείο, η ζωή του θα βρεθεί σε κίνδυνο. Δεν μπορούμε να αδιαφορήσουμε. Αν ενώσουμε τις δυνάμεις μας, θα καταφέρουμε να προσφέρουμε στο τετράχρονο αγγελούδι, την ευκαιρία να ζήσει μια φυσιολογική ζωή! Όλοι μαζί για τον Ιωάννη!

99999_8.jpg


Για αποστολή της απόδειξης , κάντε κλικ εδώ 

ΠΗΓΗ: Tempo24.news


Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα