17/11/202120:57

Πάτρα- Πολυτεχνείο: Επεισόδια στην πορεία από το Παράρτημα- Άναψαν καπνογόνα και έριξαν μολότοφ -ΒΙΝΤΕΟ&ΦΩΤΟ

Μεγάλη αστυνομική δύναμη

Ολοκληρώθηκε η πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου, λίγα λεπτά μετά τις 20:00, με τους συμμετέχοντες να διαλύονται στην οδό Κορίνθου στο ύψος του πρώην Παραρτήματος. Η οδός Κορίνθου δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία.

Από τη ρίψη μολότοφ άναψαν μικρές εστίες φωτιές που πολύ γρήγορα έσβησαν.

Ισχυρή δύναμη της Αστυνομίας παραμένει στο κέντρο, ελέγχοντας την κατάσταση.

Νωρίτερα

20.00: Η πορεία ολοκληρώθηκε ωστόσο άτομα που ηταν στην ουρά προκαλούν μικρής εντάσεως, προς το παρόν, επεισόδια καθώς καίνε κάδους ενώ έριξαν και δυο μολότοφ στην οδό Κορίνθου στην συμβολή με την Κολοκοτρώνη.

19.22: Ένταση έχει δημιουργηθεί στην πορεία που ξεκίνησε απο το Παράρτημα. Διαδηλωτές άναψαν καπνογόνα και χτυπουσαν με δοκάρια. Στο ύψος των Δικαστηρίων στην οδό Γούναρη έριξαν δυναμιτάκια.

Ισχυρές δυνάμεις της ΕΛΑΣ παρακολουθούν την πορεία με τα ΜΑΤ να βρίσκονται σε απόσταση.

ΝΕΟΤΕΡΟ: Ξεκίνησε η πορεία από το Παράρτημα και κινείται προς την οδό Αγίου Ανδρέου. Μεγάλη αστυνομική δύναμη είναι παραταγμένη σε κεντρικά σημεία της Πάτρας.

Οι δρόμοι παραμένουν κλειστοί.

ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Νεα πορεία αναμένεται να ξεκινήσει στους δρόμους της Πάτρας για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Αρκετά είναι τα άτομα που έχουν συγκεντρωθεί έξω από το Παράρτημα του Πανεπιστημίου επί της οδού Κορίνθου. Να αναφερθεί ότι πολλά από τα άτομα που βρίσκονταν απο νωρίς στο χώρο, ενσωματώθηκαν με την πορεία του Εργατικού Κέντρου.

Thebest.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα