17/09/202112:43

Πάτρα: Σήκωσαν από τον τραπεζικό της λογαριασμό 330.000 ευρώ – Το μέγα λάθος της άτυχης γυναίκας

Ανάστατη η Πάτρα από την καταγγελία της άτυχης γυναίκας. Ο ρόλος στενών συγγενών της, στην όλη υπόθεση. Ο τραπεζικός της λογαριασμός, άδειασε μέσα σε λίγες μέρες…

Ανήμπορη η ίδια να σηκωθεί από το κρεβάτι περίμενε ένα χέρι βοηθείας, αλλά μάταια. Μέχρι που αποκαλύφθηκε μετά από καταγγελία ο ρόλος συγγενικών της προσώπων, που ενώ είχαν αναλάβει τη φροντίδα της, τελικά βρέθηκαν πιο πλούσιοι κατά 330.000 ευρώ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας «Γνώμη» όλα ξεκίνησαν πριν από δυόμιση περίπου χρόνια. Η ηλικιωμένη γυναίκα που πάσχει από άνοια και είναι μόνη στη ζωή, καθώς έχει χάσει τον σύζυγό της, ενώ δεν έχει παιδιά και αδέλφια, αποδέχτηκε την εμφάνιση συγγενικού της ζευγαριού.

Αυτό την έπεισε να μπει ένας από τους δύο ως συνδικαιούχος στους τραπεζικούς της λογαριασμούς με την αιτιολογία ότι έπρεπε να διαχειρίζεται τα οικονομικά της στοιχεία, αφού η ίδια δεν μπορούσε. Κάπως έτσι το ζευγάρι κατάφερε να της αποσπάσει το υπέρογκο χρηματικό ποσό.

Για την υπόθεση έχει ήδη ενημερωθεί η αστυνομία. Σύμφωνα με γείτονες, οι φωνές και τα κλάματα ξεσήκωναν κάθε βράδυ τη γειτονιά στο πόδι.

Newsit.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα