17/02/202416:20

Θρήνος σε Ηλεία και Πάτρα: Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Αμαλιάδας, αλλά και η φοιτητική κοινότητα της Πάτρας από την υπόθεση αυτοκτονίας της 23χρονης φοιτήτριας από την Αμαλιάδα – Την βρήκαν κρεμασμένη οι γονείς της!

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Αμαλιάδας, αλλά και η φοιτητική κοινότητα της Πάτρας, από την αυτοκτονία της 23χρονης φοιτήτριας, την Παρασκευή, στο σπίτι που διέμενε, στην οδό Θράκης, στην περιοχή της Αγίας Σοφίας, στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία καθώς η 23χρονη φοιτήτρια που σπούδαζε στο Μαθηματικό της Πάτρα, τόσο η ίδια όσο και η οικογένειά της είναι ιδιαίτερα γνωστοί και αγαπητοί στην τοπική κοινωνία.

Η 23χρονη βρέθηκε κρεμασμένη από τους γονείς, ότι πιο συγκλονιστικό μπορεί να συμβεί σε έναν πατέρα και μία μάνα. Την αναζητούσαν από το πρωί, αλλά μάταια καθώς δεν απαντούσε στις κλήσεις των γονιών της. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που την οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα, με τις πληροφορίες του tempo24 ωστόσο να αναφέρουν ότι βρέθηκε σημείωμα από την ΕΛ.ΑΣ. το οποίο και εξετάζεται.

Όποιος γνώριζε την 23χρονη είχε πάντα ένα καλό λόγο να πει, αφού ήταν κοπέλα που δεν είχε δώσει αφορμή για το παραμικρό, ενώ άπαντες είναι συγκλονισμένοι και ουδείς μπορεί να πιστέψει τι έγινε.

ΠΗΓΗ: tempo24.news

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα