22/05/202419:24

Πάτρα: Τα αναπάντητα ερωτήματα για τον θάνατο της 57χρονης – Τι εγχείρηση είχε κάνει

Απαντήσεις στα αναπάντητα ερωτήματα για τα αίτια θανάτου της 57χρονης κομμώτριας από την Πάτρα θα δώσει το πόρισμα του τεχνικού συμβούλου που διόρισε η οικογένεια της άτυχης γυναίκας.
Το πόρισμα δεν έχει ολοκληρωθεί καθώς δεν έχουν σταλεί ακόμα όλα τα επίσημα έγγραφα και από τα τρία νοσοκομεία που επισκέφτηκε εκείνο το βράδυ η γυναίκα πριν καταλήξει.

Υπενθυμίζεται πως ο θάνατος της 57χρονης κομμώτριας από την Πάτρα ήρθε λίγες μόλις ώρες μετά την αισθητική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε και το πόρισμα αναμένεται να φωτίσει σημαντικές πτυχές και γεγονότα που ίσως συνέβαλαν στο μοιραίο γεγονός.

«Η μαμά μου ζαλιζόταν»

Ο γιατρός που χειρούργησε την 57χρονη μετά την ολοκλήρωση της λιποαναρρόφησης ενημέρωσε πως όλα πήγαν καλά. Η γυναίκα επέστρεψε σπίτι και εκεί άρχισε να πονά στα πόδια και το κεφάλι και να έχει ναυτίες. Κοιμήθηκε δύο ώρες, ξύπνησε μέσα στη νύχτα και ζήτησε από την κόρη της να την πάει στο νοσοκομείο που εφημερεύει. «Την πήγα στο Ιπποκράτειο. Μας είπαν ότι οι εξετάσεις ήταν καθαρές, όμως η μαμά μου ζαλιζόταν». Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, στο «Ιπποκράτειο Νοσοκομείο» οι εξετάσεις αίματος που έκανε η 57χρονη έδειξαν υψηλά λευκά αιμοσφαίρια. Τελικά ήταν το πρώτο καμπανάκι πως ο οργανισμός της 57χρονης πάλευε με έναν αόρατο εχθρό.

Τι ανέφερε ο γιατρός που την χειρούργησε

Η γυναίκα σφάδαζε στους πόνους και είναι ενδεικτικό πως λιποθύμησε στο ασανσέρ μέσα στα χέρια της κόρης της. Πληροφορίες θέλουν να τηλεφώνησαν μέσα στη νύχτα στον γιατρό που την χειρούργησε ο οποίος φέρεται να της είπε

«Φύγε από εκεί που είσαι κι έλα στην ιδιωτική κλινική που εργάζομαι γιατί εγώ ξέρω τι σου έχω χορηγήσει». «Στη συνέχεια την ξαναπάω σε νοσοκομείο. Αυτή τη φορά σε ιδιωτικό στο οποίο όπως έμαθα χειρουργούσε ο γιατρός της Γλυφάδας. Της έκαναν τρίπλεξ, εξετάσεις αίματος, ήταν σε άσχημη κατάσταση και μας έδωσαν εξιτήριο», πρόσθεσε η κόρη της μιλώντας στην εφημερίδα «Γνώμη». Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, στην ιδιωτική κλινική την εξέτασε ο ίδιος γιατρός που την χειρούργησε το πρωί της ίδιας μέρας, ο άνθρωπος δηλαδή που της έκανε την λιποαναρρόφηση. Λίγο πριν λάβει εξιτήριο μάλιστα, ο εν λόγω γιατρός την καθησύχασε πως δεν έχει τίποτα και απλά νιώθει λίγο παραπάνω πόνο από το φυσιολογικό.

Η αντίστροφη μέτρηση

Η γυναίκα έφυγε και η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη ξεκινήσει. Όταν έφτασε στο τρίτο κατά σειρά νοσοκομείο, ήταν πλέον αργά. Οι γιατροί έπεσαν πάνω της για να τη σώσουν, τη διασωλήνωσαν ωστόσο δεν τα κατάφεραν. Πλέον, πρέπει να ελεγχθεί τόσο η διαδρομή νοσηλείας της άτυχης γυναίκας, τα έγγραφα από τα τρία νοσοκομεία που πήγε αλλά και οι διαβεβαιώσεις του γιατρού – αν και εφόσον έγιναν- πως η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε η 57χρονη στέφθηκε με επιτυχία.

Πηγή: Ethnos.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα