31/05/202421:18

Πάτρα: Θλίψη για το θάνατο του επιχειρηματία Ανδρέα Πανταζάτου – Το συγκινητικό αντίο της κόρης του- Η Νέα Δημοκρατία τον αποχαιρετά

Θλίψη προκαλεί στην Πάτρα και όχι μόνο, η είδηση θανάτου του γνωστού επιχειρηματία στο χώρο των κατασκευών και πρώην Προέδρου της ΝΟΔΕ Αχαΐας ΝΔ Ανδρέα Πανταζάτου.

Την είδηση γνωστοποίησε με μια συγκινητική ανάρτηση η κόρη του Χαρά.

Συγκεκριμένα γράφει:

Σήμερα.. με περίμενες … σε πήρα αγκαλιά.. σε φίλαγα… κ μετά απο λίγο πέταξες ψιλά .. σαν πουλάκι… ήρεμα κ αθώα .. όπως ήταν η ψυχή σου ..

Πάντα … κ για πάντα … στο μυαλό κ στην καρδιά … ξεκουράσου γίγαντα μου … Καλό Παράδεισο λατρεμένε μου…

Ο Ανδρέας Πανταζάτος είχε διατελέσει αντιδήμαρχος επί Δημαρχίας του Ευάγγελου Φλωράτου.

Τη θλίψη της για το θάνατο του πρώην Προέδρου της και ιστορικού στελέχους της Ανδρέα Πανταζάτου εκφράζει η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας.

Σε μήνυμά της υπογραμμίζει:

«Με βαθύτατη θλίψη η οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας αποχαιρετά το ιστορικό στέλεχος του κόμματος και πρώην Προέδρο της Νομαρχιακής Διοικούσας ΕπιτροπήςΑνδρέα Πανταζάτο. Συνιδρυτής μαζί με τον αείμνηστο διαιτητή ΜπάμπηΤσαγκαρουσιάνο το 1983 αφότου επέστρεψε στην Πάτρα της Τοπικής Επιτροπής Ζαβλανίου, υπηρέτησε με ζήλο και αφοσίωση την παράταξη από πολλές θέσεις ευθύνης ενώ υπήρξαν μαζί με το ιστορικό και προβεβλημένο στέλεχος Θρασύβουλο Μαυρομμάτη οι μακροβιότεροι Πρόεδροι της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας.

Διακρίθηκε στον κατασκευαστικό κλάδο, υπηρέτησε την Τοπική Αυτοδιοίκηση αρχικά ως Δημοτικός Σύμβουλος και στη συνέχεια ως Αντιδήμαρχος ενώ μεγάλη ήταν η προσφορά του και στην αγαπημένη του ομάδα Α.Π.Σ. ΖΑΒΛΑΝΙ καθώς και σε Πολιτιστικούς και Κοινωνικούς Συλλόγους της πόλης μας.

Σεμνός, με ιδιαίτερο ήθος, αφοσιωμένος, στυλοβάτης στις νίκες και στις ήττες του κόμματος, ανιδιοτελής και εργατικός αποτελεί μέρος της ιστορίας και της ψυχής του κόμματος στην Αχαΐα ενώ η έγνοια του ήταν πάντα ο συνάνθρωπος. Το αποτύπωμά του είναι ανεξίτηλο. Όπως και η σκέψη του.

Κοιτούσε πάντα το μέλλον με γνώμονα τα μεγάλα ιδανικά, τις αρχές και τις αξίες του Ελληνισμού».

Ο Πρόεδρος Αντώνης Κουνάβης, τα μέλη της Δ.Ε.Ε.Π., οι Τομεάρχες και οι Εθελοντές απευθύνουν στη σύζυγό του Αθανασία και στις κόρες του Κυριακή, Χαρά και Μαρία τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια.

Ως ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης της πολύχρονης προσφοράς του στην παράταξη η Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας αποφάσισε και θα κρατήσει ενός λεπτού σιγή για τη μνήμη του κατά τη διάρκεια της κεντρικής πολιτικής εκδήλωσης για τις Ευρωεκλογές η οποία θα πραγματοποιηθεί τη προσεχή Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024 στις 8 το βράδυ μπροστά από το Εκλογικό Κέντρο Πάτρας με ομιλητή τον Υπουργό Επικρατείας Μάκη Βορίδη.

ΠΗΓΗ: Tempo24.news

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα