26/03/202513:51

ΠΔΕ: Διαχείριση Νερού κατά τη διάρκεια της αρδευτικής περιόδου – Σύσκεψη την Παρασκευή 28 Μαρτίου στο Συνεδριακό Κέντρο Π.Ε. Ηλείας στον Πύργο

Ενόψει της έναρξης της αρδευτικής περιόδου οι Αντιπεριφερειάρχες, Ηλείας κ. Νίκος Κοροβέσης και Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Ανδρέας Φίλιας, έχουν συγκαλέσει σύσκεψη με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, προκειμένου να ανακοινώσουν την πολιτική της Περιφέρειας σχετικά με τη διαχείριση του νερού, καθώς και τα μέτρα που έχουν ληφθεί και θα ληφθούν κατά τη διάρκεια της αρδευτικής περιόδου.

Στη συνάντηση θα παρευρεθούν και θα λάβουν το λόγο, εκτός από τους Αντιπεριφερειάρχες, ο Δντης Τεχνικών Υπηρεσίων κ. Καραγιάννης Χρήστος, οι καθηγητές Πανεπιστημίου Πατρών κ. Αβραμίδης Παύλος και Μπαρούχας Παντελής, ο Πρόεδρος του Γ.Ο.Ε.Β. ΠΗΝΕΙΟΥ – ΑΛΦΕΙΟΥ κ. Παρασκευόπουλος Παναγιώτης, υπηρεσιακοί παράγοντες της ΔΑΟ Π.Ε. Ηλείας και τα Δ.Σ. των Τ.Ο.Ε.Β.

Παρακαλούμε για τη συμμετοχή σας και την κάλυψη της συνάντησης.

Παρασκευή 28 Μαρτίου 10.00 π.μ. – Συνεδριακό Κέντρο Π.Ε. Ηλείας

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα