19/02/202410:40

ΠΔΕ: Ενημερωτική Συνάντηση στον Πύργο την Τρίτη 20/02 με θέμα “Οδηγίες και μέτρα αντιμετώπισης μεταδοτικών λοιμώξεων στην σχολική κοινότητα”

ΠΔΕ: Ενημερωτική Συνάντηση στον Πύργο με θέμα “Οδηγίες και μέτρα αντιμετώπισης μεταδοτικών λοιμώξεων στην σχολική κοινότητα”

Στο πλαίσιο της εκστρατείας προαγωγής και αγωγής υγείας στη σχολική κοινότητα που υλοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, o Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας, κ. Νικόλαος Κοροβέσης και η Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας, κ. Άννα Μαστοράκου, προγραμματίζουν ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: “Οδηγίες και μέτρα αντιμετώπισης μεταδοτικών λοιμώξεων στην σχολική κοινότητα” την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου και ώρα 11:00 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητηρίου του Πύργου.

Στη ενημερωτική εκδήλωση, έχουν προσκληθεί εκπρόσωποι της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Ηλείας, οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι Παιδείας και Δημόσιας Υγείας, στελέχη της Πρόνοιας και των Συγχρηματοδοτούμενων Κοινωνικών Δομών, ο Ιατρικός Σύλλογος Ηλείας και ο Ιατρικός Σύλλογος Αμαλιάδας.

Στόχοι της συνάντησης είναι η ολιστική ενημέρωση, η ανταλλαγή καλών πρακτικών, ο συντονισμός των εμπλεκομένων μερών αλλά και η παροχή κατευθυντήριων οδηγιών με σκοπό τον περιορισμό της διασποράς των μεταδοτικών λοιμώξεων στη σχολική κοινότητα.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα