21/06/202423:32

ΠΔΕ- Νεκτάριος Φαρμάκης: “Μπροστά μας έχουμε μια δύσκολη νύχτα για τα δύο μέτωπα που βρίσκονται σε εξέλιξη, σε Αχαΐα και Ηλεία στην Πηνεία– Πρώτο μέλημα μας η ανθρώπινη ζωή”- Εκτακτη σύσκεψη του συντονιστικού οργάνου της Πολιτικής Προστασίας απόψε αργά το βράδυ στο Σιμόλουλο Ηλείας (Photos)

Μπροστά μας έχουμε μια δύσκολη νύχτα αναφέρει σε ανάρτηση του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης για τα δύο μέτωπα που βρίσκονται σε εξέλιξη, σε Αχαΐα και Ηλεία.

Συγκεκριμένα: « Τα δύο μεγάλα πύρινα μέτωπα – το ένα που ξεκίνησε από την περιοχή Μαστραντώνη στην Αχαΐα και πέρασε στην Ηλεία και το άλλο που ξεκίνησε από το Αλποχώρι Ηλείας – βρίσκονται σε εξέλιξη. Μπροστά μας υπάρχει μία δύσκολη νύχτα…

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συνεισφέρει με όλες τις δυνάμεις της στην μάχη με τις φλόγες, στο πλευρό των πυροσβεστικών δυνάμεων, των Δήμων και των πολιτών. 

Πρώτο μέλημά μας είναι πάντα η προστασία της ανθρώπινης ζωής. Γι’ αυτό και απευθύνουμε έκκληση σε όλους, να μην διακινδυνεύουν και να υπακούν στις οδηγίες των αρχών ασφαλείας και των στελεχών της Πολιτικής Προστασίας».

Συνεδρίασε νωρίτερα εκτάκτως στο Σιμόπουλο το συντονιστικό όργανο της Πολιτικής Προστασίας παρουσία του υπαρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος αντιστράτηγου Νίκου Ρουμελιώτη του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Ανδρέα Νικολακοπούλου, του περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκταρίου Φαρμάκη του Αντιπεριφερειάρχη Ηλειάς Νίκου Κοροβέση και άλλων αιρετών και υπηρεσιακών παραγόντων .

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα