02/11/202316:44

ΠΔΕ: Συνάντηση Φωκίωνα Ζαΐμη με τον Υφυπουργό Οικονομικών Χάρη Θεοχάρη

ΠΔΕ: Συνάντηση Φωκίωνα Ζαΐμη με τον Υφυπουργό Οικονομικών Χάρη Θεοχάρη

Παραγωγικό διάλογο με τον Υφυπουργό Οικονομικών, Χάρη Θεοχάρη για αναπτυξιακά θέματα που αφορούν την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, είχε ο Φωκίων Ζαΐμης με την ιδιότητα του Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας.


Ο κ. Ζαΐμης παρουσίασε τα σημαντικά έργα που έχει προχωρήσει τα τέσσερα προηγούμενα χρόνια, όπως, μεταξύ άλλων, την ολοκλήρωση των διαδικασιών για να ξεκινήσουν οι εργασίες για την έλευση του φυσικού αερίου, την απορρόφηση σημαντικών ευρωπαϊκών προγραμμάτων για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, τη δημιουργία του Μηχανισμού στήριξης της αγοράς εργασίας για τη μείωση της ανεργίας και πολλές άλλες δράσεις για την αύξηση της απασχόλησης καθώς και τη στενή συνεργασία με τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Δυτικής Ελλάδος.


Στη συνέχεια ο κ. Ζαΐμης, αφού εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνεργασία με το υπουργείο Οικονομικών, συζήτησε νέα προγράμματα και πρωτοβουλίες που σχεδιάζουν με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος,Νεκτάριο Φαρμάκη προκειμένου η Δυτική Ελλάδα να αλλάξει ριζικά και ανέβει ψηλά. Ο Υφυπουργός, Χάρης Θεοχάρης συνεχάρη προσωπικά τον Φωκίωνα Ζαΐμη για το έργο του μέχρι σήμερα και τόνισε ότι θα είναι δίπλα στη ΠΔΕ σε ό,τι απαιτείται και δύναται να πραγματοποιηθεί.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα