11/07/202419:04

ΠΔΕ- Θ. Βασιλόπουλος: «Δίπλα στις δομές που επιτελούν κοινωνικό έργο στην περιοχή μας» – Παράδοση Η/Υ στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας Πατρών

«Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας θα συνεχίζει εμπράκτως  να στηρίζει δομές που επιτελούν κοινωνικό έργο στην περιοχή μας» επεσήμανε ο Αντιπεριφερειάρχης Εξυπηρέτησης του Πολίτη & Ψηφιακής Διακυβέρνησης Θεόδωρος Βασιλόπουλος που μαζί με τον Περιφερειακό Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Γεώργιο Τελώνη, παρέδωσαν πέντε ηλεκτρονικούς υπολογιστές στο  Κέντρο Ψυχικής Υγείας  του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Άγιος Ανδρέας», που αγοράστηκαν με χρήματα της αντιμισθίας του Περιφερειακού Συμπαραστάτη.

Η Μονάδα Ψυχικής Υγείας  λειτουργεί από το 2003, παρέχοντας στην κοινότητα ψυχιατρικές υπηρεσίες για την περίθαλψη ενηλίκων και την υποστήριξη των οικογενειών τους  που αντιμετωπίζουν προβλήματα ψυχικής υγείας.

Ο κ Βασιλόπουλος στην διεξοδική  συζήτηση που είχε τόσο με την διοίκηση του Κέντρου όσο και με το επιστημονικό προσωπικό τόνισε ότι επιδίωξη της Περιφερειακής αρχής είναι  να εξασφαλίζεται η   δυνατότητα σε όλους όσους έχουν ανάγκη να έχουν εύκολη πρόσβαση  και να απολαμβάνουν,  υπό σύγχρονες συνθήκες, παροχή υπηρεσιών ψυχολογικής και κοινωνικής υποστήριξης σε μια κοινωνικά  δύσκολη   εποχή.

Στην συνάντηση παραβρέθηκε η Αντιπεριφερειάρχης  Δημόσιας Υγείας Άννα Μαστοράκου, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Άγιος Ανδρέας» Ηλίας Θεοδωρόπουλος , ο Επιστημονικός Υπεύθυνος του Κέντρου Ψυχικής Υγείας  Γιώργος Ρήγας,   και το επιστημονικό και διοικητικό  προσωπικό.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα