05/06/202411:21

ΠΕ Ηλείας: Τοποθετήθηκε το Seatrack στις Πλάκες Κατακόλου  (Photos)

Ολοκληρώθηκε το πρωί της Τρίτης 4 Ιουνίου η τοποθέτηση του ειδικού μηχανήματος Seatrack στη περιοχή Πλάκες Κατακόλου, δίνοντας την δυνατότητα σε όλους τους πολίτες που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα, να έχουν ασφαλή και αυτόνομη πρόσβαση στη θάλασσα και αυτό το καλοκαίρι.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηλείας, Νίκος Κοροβέσης, που βρέθηκε στην παραλία κατά την διαδικασία τοποθέτησης του ειδικού μηχανήματος τόνισε: «Η τοποθέτηση του Seatrack στις Πλάκες Κατακόλου ολοκληρώθηκε, και έτσι, ένα όνειρο και ένα δίκαιο αίτημα των ανθρώπων με αναπηρία και κινητικά προβλήματα προκειμένου να μπορούν απολαύσουν το μπάνιο τους στη θάλασσα και για το φετινό καλοκαίρι, έγινε πραγματικότητα.

s2

Μένουμε προσηλωμένοι στον κεντρικό στόχο της προνοιακής μας πολιτικής για τα άτομα με αναπηρία, προκειμένου να τους προσφέρουμε μια καλύτερη καθημερινότητα μέσα από την ισότιμη πρόσβαση και συμμετοχή τους στα κοινωνικά αγαθά».

Μαζί με τον κ. Κοροβέση, στο σημείο βρέθηκε η Διευθύντρια Διοικητικού – Οικονομικού της Π.Ε. Ηλείας, Ελένη Τσαπάρα, ενώ εκ μέρους του Δ.Σ. του Σωματείου Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Π.Ε. Ηλείας στο Κατάκολο παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Σωματείου & Μέλος του Δ.Σ. της ΠΟΜΑΜΕΑ Δυτικής Ελλάδας, Γιώργος Παπανικολόπουλος, ο Ταμίας, Γιάννης Πετρόπουλος, ο Αναπληρωτής Γραμματέας, Στέφανος Δημητρουλόπουλος και ο Αναπληρωτής Ταμίας Κωνσταντίνος Κολόκας. Παρών ήταν και ο εκπρόσωπος του ΚΔΑΠμεΑ Ηλίανθος και ενεργός εθελοντής, Γιάννης Κολοβός.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα