19/09/202015:27

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καρανικόλας

Ο δημοσιογράφος, Δημήτρης Καρανικόλας, έφυγε από τη ζωή. Γεννήθηκε στον Άλιμο, το 1961. Από το 1981, ασκούσε το λειτούργημα του δημοσιογράφου, ενώ από το 1995 εργαζόταν στην ΕΡΤ (ΕΤ1 & ΝΕΤ). Είχε καλύψει γεγονότα, εντός και εκτός Ελλάδος. Του είχαν ανατεθεί δεκάδες αποστολές στα περισσότερα ευρωπαϊκά κράτη, την Αμερική, σε Ασιατικές και Αφρικανικές χώρες. 

Εργάστηκε στις εφημερίδες “Έθνος”, “Έθνος της Κυριακής”, “Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία”, “Αυριανή”, “Εξόρμηση”, “Η βραδυνή” και “Ημερησία”.

Στα περιοδικά “Εικόνες”, “Σύγχρονη Γυναίκα”, “Τέχνη και Πολιτισμός”, “Το παιδί μου κι εγώ” και “Salve” αλλά και στα ερτζιανά: “Δίαυλος 10”, “Ράδιο Κύκλος” και στους Κρατικούς Σταθμούς Ιωαννίνων και Λάρισας.

Τον δημοσιογράφο αποχαιρέτησε και η ΕΡΤ με βίντεο στο μεσημεριανό δελτίο του σταθμού.

Κορυφαία, έως τώρα, στιγμή της δημοσιογραφικής του πορείας ήταν η κάλυψη της νοσηλείας του Ανδρέα Παπανδρέου, στο «Ωνάσειο». Τη μοναδική, όπως ο ίδιος χαρακτηρίζει, δημοσιογραφική εμπειρία, κατέγραψε στις σελίδες του βιβλίου του «Το ημερολόγιο ενός δημοσιογράφου – 3000 ώρες αγωνίας» -(εκδόσεις ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ ).

Ο Δημήτρης Καρανικόλας ήταν παντρεμένος με την Αμαλία Κοντορούση και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, την Ελένη και τον Γιώργο».

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα