21/04/202412:54

Πολιτιστικός Σύλλογος Τραπεζικών Ηλείας:  ”Ηλείας Εγκώμιον  2024” με Π. Γκινόπουλο, Ι. Μαρωνίτη, Αν. Μπουντουβή- Το Σάββατο 27/04 στον Πύργο

Το Σάββατο από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τραπεζικών του Νομού στο Συνεδριακό της Π.Ε. Ηλείας
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τραπεζικών Ηλείας διοργανώνει για 13η χρονιά, την εκδήλωση –αφιέρωμα στους Αρχαιολογικούς χώρους της Αρχαίας Ολυμπίας, της Αρχαίας Ήλιδας και του Επικούριου Απόλλωνα, «Ηλείας Εγκώμιον 2024» η οποία και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Απριλίου στις 7 το απόγευμα στο Συνεδριακό Κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας στον Πύργο. Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπο την αιγίδα της International Action Art και με την στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας και της ΟΤΟΕ.

Σε αυτήν, θα συμμετέχουν και θα μιλήσουν οι:

Γκινόπουλος Παναγιώτης: Παθολόγος – Ογκολόγος, MD MSC PHD expert prof. University Magna Graecia Medical school Catanzaro Italy, Πρ.της Ελληνικής Ετ. Προληπτικής Ογκολογίας με θέμα «Τα οφέλη της Πρόγνωσης-Πρόληψης και πρώιμης διάγνωσης του Καρκίνου και οι Ανάγκες του Νομού».
Μαρωνίτης Ιωάννης Πρόεδρος, Όμιλου UNESCO Πειραιώς & Νήσων, Μέλος, Εκτ, Συμβ. Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων και Συλλόγων, UNESCO (WFUCA), Γενικός Πρόεδρος & CEO International Action Art με θέμα «Πολιτιστικός Τουρισμός»
Μπουντουβής Γ. Ανδρέας πρ. Πρύτανης του ΕΜΠ. Καθ. Σχολής Χημικών Μηχανικών του Εθν. Μετσοβίου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ) με θέμα «1ο Γυμνάσιο Αρρένων Πύργου: Αναδρομή στην αφετηρία μια προσωπικής ακαδημαϊκής διαδρομής…».
Στην εκδήλωση θα συμμετέχει η Μικτή Χορωδία Πύργου. Επιμέλεια μουσικής/εικόνας Π. Μαρίνος- συνθέτης. Μετά το τέλος της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί συνεστίαση.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα