17/07/202120:55

Πόλο: Ηττήθηκε από το Ναύπλιο στην πρεμιέρα ο Επειός

Πόλο: Ηττήθηκε από το Ναύπλιο στην πρεμιέρα ο Επειός

Την ήττα με 15-12 γνώρισε ο Επειός στην Πάτρα, πληρώνοντας τις ελλείψεις που είχε, κυρίως στη θέση του τερματοφύλακα. Η ομάδα της Ηλείας, σε ένα τουρνουά στο οποίο θα συνεχίσει σίγουρα στην επόμενη φάση, προτίμησε να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε νέα παιδιά, σε μια διοργάνωση όπου θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν και παίκτες οι οποίοι είχαν χρόνο να αγωνιστούν.

Το βέβαιο είναι ότι οι βαθμοί δεν κουβαλιούνται στην επόμενη φάση και το μόνο που μετράει, είναι η κατάταξη των αντιπάλων, με βάση την οποία θα γίνει η κλήρωση για τη συνέχεια. Παρά τις ελλείψεις, ο Επειός στάθηκε καλά, βρέθηκε κοντά στο σκορ μέχρι το τέλος.

Οι «Κανονιέρηδες» του Ναυπλίου, έφτασαν τελικά στη νίκη, έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον Βιτάλη, ο οποίος σκόραρε εφτά φορές.

Ναύπλιο-Επειός 15-12 (6-5, 2-2, 3-2, 4-3)

Ναύπλιο: Ντέμος, Μαγακφώνης 2, Λέκκας 1, Αδαμόπουλος 1, Τσουργκάνου 1, Δεμάκος 2, Βιτάλης 7, Κάλτσης, Σμάντοφ 1, Αθανασόπουλος, Τριανταφύλλου.

Επειός: Παπαδόπουλος, Μπόκαρης, Φυκούρας 3, Κουρουπάκης, Γεωργόπουλος, Γριντέλλας, Βλάχος 1, Λουρίδας 4, Λυκοθανάσης 2, Βουλουξής 1, Νικολόπουλος, Πιρφιλιώνης 1, Σάκκος.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα