17/03/202318:40

Πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη: Κατατέθηκε η πρώτη μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου για την τραγωδία

Στη δικαιοσύνη προσέφυγε μια από τις τραυματίες στη φονική σύγκρουση στα Τέμπη καταθέτοντας μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου ανοίγοντας ένα νέο κύκλο στην διερεύνηση της υπόθεσης και βάζοντας στο «κάδρο» πολιτικά πρόσωπα.
Όπως ανακοίνωσαν οι εταιρείες Θεόδωρος Π. Μαντάς και Συνεργάτες και Λουκάς Θ. Αποστολίδης και Συνεργάτες, που έχουν αναλάβει τη νομική εκπροσώπηση, κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας με την οποία στρέφονται σε βάρος παντός υπευθύνου ενώ παράλληλα σημειώνουν ότι επιφυλάσσονται να προβούν σε περαιτέρω ενέργειες για την προάσπιση των δικαιωμάτων της εντολέως τους.

«Με την μηνυτήρια αναφορά που καταθέσαμε, ζητάμε την πλήρη διερεύνηση σε σχέση με την τέλεση πληθώρας ποινικών αδικημάτων, τελεσθέντων εξ οιουδήποτε υπαιτίου, φυσικού ή ηθικού αυτουργού και συμμετόχου, με πράξεις ή δια παραλείψεως ανεξαρτήτως της θέσεως τους, είτε στην ιεραρχία των διοικήσεων του τριχοτομημένου ΟΣΕ είτε στα πολιτικά πρόσωπα που έχουν την ευθύνη και την εποπτεία του, αφενός σε βάρος της εντολέωςμας και αφετέρου εις βάρος των επιβατών του μοιραίου τραίνου “Intercity 62”» αναφέρεται σύμφωνα με το newsbeast.gr στην ανακοίνωση.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα