13/06/202420:14

Πρέβεζα: Σοβαρός τραυματισμός 16χρονου – Προσπάθησε να γλιτώσει από αδέσποτο σκύλο και παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Το παιδί έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και μεταφέρθηκε από την Πρέβεζα στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας.
Ένας 16χρονος μαθητής στην Πρέβεζα τραυματίστηκε σοβαρά, καθώς παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο προσπαθώντας να ξεφύγει από επίθεση αδέσποτου σκύλου.

Ο 16χρονος έχει μεταφερθεί στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα, onpreveza.gr, όλα έγιναν μπροστά στα μάτια περαστικών, οι οποίοι είδαν το αδέσποτο σκυλί να κυνηγάει το αγόρι.

Εκείνο τρομαγμένο προσπάθησε να το αποφύγει και βγήκε στο δρόμο, όπου ο οδηγός ενός διερχόμενου αυτοκινήτου δεν πρόλαβε να αντιδράσει με αποτέλεσμα να χτυπήσει το παιδί και να το εκτοξεύσει πολλά μέτρα μακριά.

Αμέσως στο σημείο έτρεξαν κόσμος που είδε το περιστατικό, από τη μία να διώξει το αδέσποτο σκύλο και από την άλλη να διαπιστώσουν την κατάσταση της υγείας του 16χρονου.

Στο σημείο έσπευσε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε αρχικά το παιδί στο νοσοκομείο Πρέβεζας. Εκεί διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και αποφασίστηκε η άμεση μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

Πηγή: In.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα