30/12/202010:57

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Δημάρχου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων Σάκη Μπαλιούκου

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα
Δημάρχου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων

Με την εκπνοή του 2020 και την ανατολή του 2021 είναι απόλυτα σίγουρο ότι δεν θα πούμε «κάθε πέρυσι και καλύτερα», όπως συνηθίζαμε συχνά να λέμε στο παρελθόν, αναπολώντας ευχάριστες και όμορφες στιγμές της χρονιάς που είχε τελειώσει.

Ζήσαμε το φόβο, την αβεβαιότητα, την αμηχανία μπρος στο άγνωστο που συναντούσαμε σε κάθε βήμα. Αναθεωρήσαμε στάσεις και απόψεις, ιεραρχήσαμε τις πραγματικές αξίες, εκτιμήσαμε την ουσία και την αλήθεια. Και αυτή δεν είναι άλλη από την αξία του ανθρώπου, της ζωής, της υγείας, της συντροφικότητας.

Πάντα στο επίκεντρο της προσοχής μας ήταν ο άνθρωπος, ο πολίτης, η εξυπηρέτησή του και η επίλυση των προβλημάτων του, καθημερινών ή πιο σύνθετων. Σήμερα όμως η απόλυτη προτεραιότητά μας είναι, με όσες δυνάμεις διαθέτουμε, να στηρίξουμε ο ένας τον άλλο, να δημιουργήσουμε συνθήκες ασφάλειας, να μη νιώσει κανείς μόνος στον κίνδυνο αλλά να νιώθει την παρουσία του άλλου έστω και από απόσταση, να τον ζεσταίνει ένα χαμόγελο έστω και κάτω από τη μάσκα.

Το 2021, λοιπόν, με αλληλεγγύη, ανθρωπιά και υπομονή θα ξεπεράσουμε τις δύσκολες στιγμές, η αισιοδοξία και η ελπίδα επιστρέφουν με τα νέα δεδομένα που η επιστήμη μας χαρίζει και όλοι, χωρίς απουσίες, θα γίνουμε πάλι μια μεγάλη αγκαλιά υγιείς και ασφαλείς.

Με τις σκέψεις αυτές εύχομαι σε όλες και όλους,
Καλή Χρονιά με υγεία και προκοπή.

Ο Δήμαρχος
Σάκης Μπαλιούκος

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα