20/05/202414:33

Πρώτος ο Βαγγέλης Καραχάλιος στις εκλογές του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας- Η δήλωση του νικητή και επικεφαλής παράταξης Δημοκρατική Συνεργασία Μηχανικών -ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας

Πρώτος ο Βαγγέλης Καραχάλιος στις εκλογές του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας.

Σε πρώτη δύναμη αναδείχθηκε η παράταξη Δημοκρατική Συνεργασία Μηχανικών με επικεφαλής τον Βαγγέλη Καραχάλιο, στις εκλογές του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας, που διεξήχθησαν στην Πάτρα, την Κυριακή 19/05/2024.

Η παράταξη Δημοκρατική Συνεργασία Μηχανικών επικράτησε με άνεση της Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών, με επικεφαλής τον Γιάννη Σελίμη, με περίπου 250 ψήφους διαφορά.

Δήλωση Βαγγέλη Καραχάλιου, επικεφαλής παράταξης Δημοκρατική Συνεργασία Μηχανικών -ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας

Σε δήλωση του, μετά την γνωστοποίηση των εκλογικών αποτελεσμάτων της Κυριακής, ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας και επικεφαλής της παράταξης Δημοκρατική Συνεργασία Μηχανικών Βαγγέλης Καραχάλιος αναφέρει τα εξής:«Θέλω αρχικά να ευχαριστήσω όλους όσοι συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία και με την ψήφο τους ενίσχυσαν τη φωνή του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας.

Να ευχαριστήσω όλους όσοι ήσαν υποψήφιοι σ’ όλους τους συνδυασμούς και να συγχαρώ όλους όσοι εκλέγονται στα όργανα του ΤΕΕ. Και φυσικά να ευχαριστήσω θερμά όσους εμπιστεύθηκαν την παράταξη μας και μάς τίμησαν με την προτίμηση τους. Με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα η Δημοκρατική Συνεργασία Μηχανικών συγκεντρώνει 905 ψήφους σε Αχαϊα, Ηλεία, Ζάκυνθο και Κεφαλονιά, τους περισσότερους ψήφους που έχει πάει ποτέ παράταξη στο Περιφερειακό Τμήμα.

Το αποτέλεσμα των εκλογών επιβεβαιώνει το έργο που συντελείται στο ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας και παράλληλα επικυρώνει το σχέδιο μας για την επόμενη μέρα.Ένα σχέδιο με γνώμονα αφ’ ενός την πολύπλευρη στήριξη των συναδέλφων μηχανικών και αφ’ ετέρου την διαρκή αναβάθμιση το ρόλου και του λόγου του ΤΕΕ στα μεγάλα ζητήματα ανάπτυξης της περιοχής και της πατρίδας αλλά και στις βασικές προτεραιότητες μας για το Αύριο.

Η Δημοκρατική Συνεργασία Μηχανικών, όπως συνέβη στο παρελθόν, όπως συνέβη και σ’ όλη τη διάρκεια της πρόσφατης προεκλογικής περιόδου, θα συνεχίσει χωρίς περισπασμούς στο δρόμο της ενότητας δυνάμεων, της συσπείρωσης, του σεβασμού στο επιστημονικό και κοινωνικό διάλογο και στις δημοκρατικές διαδικασίες. Κοντά στην κοινωνία, με έργο και όραμα, για ένα ΤΕΕ ισχυρό, μαχητικό και σύγχρονο».

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα