05/07/201919:55

ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ στον Κώστα Τζαβάρα- Ενθουσιώδης όσο και μαζική η υποδοχή των πολιτών στον υπ. βουλευτή Ηλείας (Photos)

Ενθουσιώδης όσο και μαζική η υποδοχή των πολιτών στον υποψήφιο βουλευτή Ηλείας

ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ

στον Κώστα Τζαβάρα

Μεγάλες οι προσδοκίες για την επίλυση συσσωρευμένων προβλημάτων στο Νομό από τον πρ. υπουργό

 

Ψήφο εμπιστοσύνης έδωσαν από άκρη σε άκρη του Νομού χιλιάδες πολίτες της Ηλείας, στον υποψήφιο  βουλευτή και πρώην υπουργό Κώστα Τζαβάρα, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Η υποδοχή που επεφύλαξαν οι πολίτες στον βουλευτή Ηλείας ήταν μαζική όσο ενθουσιώδης  και συνοδεύτηκε από μεγάλες προσδοκίες για τη  δημιουργία  συγκοινωνιακών υποδομών, την παραγωγική ανασυγκρότηση  του Νομού, την αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειας, την αντιμετώπιση  φυσικών καταστροφών, την αναβάθμιση των δομών  υγείας και μια σειρά ακόμη πολύ σημαντικών  ζητημάτων  που τους απασχολούν και χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης.

Αποκορύφωμα των εκδηλώσεων μεγάλης εκτίμησης αλλά και καθολικής αποδοχής στο πρόσωπο του Κ. Τζαβάρα, ήταν η ανεπανάληπτη  πολιτική συγκέντρωση στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή Πύργου, όπου οι πολίτες ανανέωσαν  τη σχέση εμπιστοσύνης με  τον υποψήφιο βουλευτή Ηλείας.

Ανάλογη σε παλμό αλλά και παρουσίες, ήταν η συγκέντρωση του   κ. Τζαβάρα  στην Αμαλιάδα όπου  οι πολίτες και τοπικοί φορείς κατέκλυσαν και τους εξωτερικούς χώρους του Λαζαράκειου Δημοτικού Μεγάρου.

tzavar5

tzavar6

Στην Κρέστενα εξάλλου έγινε η μεγαλύτερη πολιτική συγκέντρωση εδώ και πολλά χρόνια στην περιοχή, στη διάρκεια της οποίας ο υποψήφιος βουλευτής  χειροκροτήθηκε θερμά από πλήθος κόσμου, από την ευρύτερη περιοχή του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, ενώ πρωτοφανής  σε όγκο και αντιπροσωπευτικότητα ήταν  η συγκέντρωση στο κατάμεστο αίθριο του ξενοδοχείου “Olympia Palace” Αρχ. Ολυμπίας.

Παρόμοιες  συγκεντρώσεις έγιναν  επίσης και στις υπόλοιπες περιοχές του Νομού,  όπου περιόδευσε κατά την προεκλογική περίοδο ο πρ. υπουργός, όπως τα Λεχαινά, η Βάρδα, η Ζαχάρω, το Καράτουλα, το Βούναργο, το Βαρθολομιό κλπ.

tzavar1

Οι πολίτες αυτού του τόπου στηρίζουν τις ελπίδες στον άνθρωπο και πολιτικό, που ως υπουργός Πολιτισμού είχε προσφέρει τα μέγιστα στον πολιτισμό αλλά και την εθνική οικονομία, γνωρίζοντας συγχρόνως ότι μπορεί να συνεχίσει να προσφέρει τα μέγιστα στο τόπο του.

tzavar2

tzavar4

Συνεστίαση με τη μεγάλη συμμετοχή προσώπων από άλλους κομματικούς χώρους

Το Βαρθολομιό στηρίζει

τον υπ. βουλευτή Ηλείας

Την αμέριστη  στήριξή τους στον υποψήφιο βουλευτή Ηλείας  Κώστα Τζαβάρα, εξέφρασαν οι  πολίτες και τα στελέχη στη μεγάλη συνεστίαση που έγινε το απόγευμα της Πέμπτης στο κατάστημα «Αλάτι και Πιπέρι» στο   Βαρθολομιό.

Ιδιαίτερα σημαντικό είναι το γεγονός ότι η  πολιτική εκδήλωση του πρώην υπουργού, έγινε με τη σημαντική παρουσία ανθρώπων που προέρχονται και από άλλους κομματικούς χώρους, πράγμα  που φανερώνει την  μεγάλη αποδοχή που έχει ο βουλευτής Ηλείας στους πολίτες του Νομού.

 

 

 

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα