05/07/202420:24

Ψυχικό: Aνακοίνωση της οικογένειας του 54xronoy τοπογράφου – «Κινούμαστε νομικά κατά όσων δεν σεβάστηκαν τη μνήμη του»- Συνεχίζονται οι έρευνες και οι καταθέσεις σε Μύκονο και Αθήνα για τη στυγερή εκτέλεση

Συνεχίζονται οι έρευνες και οι καταθέσεις σε Μύκονο και Αθήνα για τη στυγερή εκτέλεση στο Ψυχικό, με θύμα τον 54χρονο τοπογράφο.Ήδη, στο «νησί των ανέμων» κλιμάκιο των ανθρωποκτονιών έχει πάρει καταθέσεις από επιχειρηματίες με τους οποίους συνεργάζονταν το θύμα.

Παράλληλα πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ερευνητές εντόπισαν έναν υπολογιστή που χρησιμοποιούσε το θύμα στη Μύκονο και έχει μεταφερθεί για ανάλυση στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Εκτιμάται ότι η έρευνα των Αρχών θα επεκταθεί και σε άλλα νησιά, όπως την Ίο και την Πάρο, ενώ αναφέρεται από την αστυνομία πως οι κινήσεις του δολοφόνου του 54χρονου και ο τρόπος διαφυγής του εκτελέστηκαν με ακρίβεια.

«Κινούμαστε νομικά κατά όσων δεν σεβάστηκαν τη μνήμη του»

Την ίδια ώρα η οικογένειά του ξεσπά σε ανακοίνωσή της στα όσα ακούγονται για τις επιχειρηματικές σχέσεις του 54χρονου. Όπως τονίζουν «έχουν ειπωθεί ή υπονοηθεί ισχυρισμοί τερατώδους ανακρίβειας: ενδεικτικά, ότι δήθεν είχε κερδίσει τεράστια χρηματικά ποσά σε τυχερά παιχνίδια, ότι δήθεν είχε ξαφνικά αλλάξει οικονομικό επίπεδο, ότι δήθεν πούλησε έκταση με τίμημα δεκάδων εκατομμυρίων, ότι δήθεν είχε κάνει τις τεχνικές εκθέσεις για πολύκροτη υπόθεση κ.α.».

«Όλα τα ανωτέρω είναι απολύτως ψευδή, ενώ η μόνη αλήθεια είναι ότι η επαγγελματική και κοινωνική ζωή του δολοφονηθέντος συζύγου και πατέρα μας υπήρξε απολύτως σύννομη και άμεμπτη και όσες αναφορές γίνονταν σε αυτόν, γίνονταν αποκλειστικά με θετικό πρόσημο. Το ήθος και η ακεραιότητά του γνώριζαν καθολικής αναγνώρισης όπου δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά και κοινωνικά».

Όπως τονίζει η οικογένεια του 54χρονου τοπογράφου, θα κινηθούν νομικά σε όσους δεν σεβάστηκαν τη μνήμη του. «Εμείς, η οικογένειά του, η χήρα του, τα παιδιά του και οι γονείς του δεν θα ανεχτούμε την παραμικρή υπόνοια σπίλωσης της μνήμης του Παναγιώτη Στάθη και για αυτό ήδη κινούμαστε νομικά κατά όσων δεν την σεβάστηκαν».

Πηγή: Ethnos.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα