01/03/202420:47

Πτολεμαΐδα: Τι είπε ο πατέρας βρέφους που πέθανε από γρίπη

Ξεσπά ο πατέρας του 5μηνών βρέφους που έχασε τη ζωή του από γρίπη. Ο ίδιος κατηγορεί τους γιατρούς για αμέλεια, καθώς όπως λέει πήγαν το παιδί με 40 πυρετό και τους έδιωξαν.

«Ζητάμε δικαίωση»

«Το χάσαμε το αγγελούδι μας. Ζητάμε δικαίωση, τον χάσαμε άδικα τον Δημητράκη μας. Πήγαμε την πρώτη μέρα στο νοσοκομείο, είχε 40 πυρετό. Όμως μας έδιωξαν και μας είπαν να του δώσουμε αντιπυρετικό. ”Είναι γρίπη, θα περάσει” μας έλεγαν. Την επόμενη μέρα ο πυρετός ανέβηκε και άλλο. Το πήγαμε πάλι στο νοσοκομείο, περιμέναμε και μας είπαν ότι θα του κάνουν πάλι rapid test. Το εξέτασαν και μας έδιωξαν πάλι. Μας είπαν ότι έχει γρίπη τύπου Α και μας έδωσαν φάρμακα. Τους ζητήσαμε να το κρατήσουν μέσα, αφού είχε 40 πυρετό, όμως μας είπαν ότι δε χρειάζεται», είπε στο STAR ο νεαρός πατέρας.

«Ο ένας έριχνε τις ευθύνες στον άλλον»

Λίγες ώρες αργότερα, η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε ραγδαία. Ο πυρετός έφτασε 41. Οι γονείς πήγαν το παιδί πάλι στο νοσοκομείο σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, όμως ήταν πολύ αργά. Λίγα λεπτά αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

«Βγήκαν έξω και μας είπαν ότι σταμάτησε η καρδιά του… Είπα στη γυναίκα μου “Πάει, τελείωσε… Το χάσαμε το αγγελούδι μας”… Ήταν πολύ αργά… Οι γιατροί δεν ήξεραν τι να κάνουν, έπαιρναν τηλέφωνο στη Θεσσαλονίκη… Ο ένας έριχνε τις ευθύνες στον άλλον», περιέγραψε.

Μέχρι σήμερα δεν έχει πάρει ξεκάθαρη απάντηση για το πώς «έφυγε» το αγγελούδι του. «Το πήγα τρεις φορές το παιδί στο νοσοκομείο. Δε μας είπαν ποτέ από τι πέθανε… Το χαρτί έλεγε “βαριά λοίμωξη του αναπνευστικού”», κατέληξε.

Πηγή: ethnos.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα