21/06/201923:45

Πύργος: Δυναμική, μεγάλη και ενθουσιώδης η προεκλογική συγκέντρωση του Γιάννη Κουτσούκου (photos)

Την προεκλογική του εκστρατεία για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου ξεκίνησε δυνατά απόψε από τον Πύργο, ο Βουλευτής του ΚΙΝΑΛ και εκ νέου υποψήφιου για βουλευτή με το κόμμα, Γιάννης Κουτσούκος σε μια μεγάλη και ενθουσιώδη και πάνω από τις προσδοκίες των συνεργατών του αλλά και του ίδιου συγκέντρωση στον πεζόδρομο της 28ης Οκτωβρίου κοντά στην Κεντρική πλατεία της πόλης.

Ο κ. Κουτσούκος πραγματοποίησε την πολιτική του συγκέντρωση παρουσία εκατοντάδων φίλων και υποστηρικτών του τονίζοντας οτι το ΚΙΝΑΛ είναι η δύναμη εκείνη που μπορεί να εγγυηθεί την πολιτική σταθερότητα σαν κόμμα ευθύνης που είναι. Κατηγόρησε δε την Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ ότι υλοποίησαν τις ίδιες μνημονιακές πολιτικές που οδήγησαν την πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών στην ανέχεια και την κοινωνική εξαθλίωση.

Αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του ΚΙΝΑΛ και στο όραμα της Φώφης Γεννηματά αλλά και των στελεχών της παράταξης για το αύριο του τόπου, ενώ ζήτησε τη στήριξη των κατοίκων της Ηλείας. Στήριξη που θα δώσει στο Κίνημα Αλλαγής την δυνατότητα να «παλέψει» με το χθες και με τις ξεπερασμένες αντιλήψεις, που θα «παλέψει» για το μέλλον όλων, που θα αγωνιστεί για το καλύτερο αύριο της Ελλάδας και όλων των Ελλήνων!

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται και πλήθοςΗ εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, πλήθος και υπαίθριες δραστηριότητεςΗ εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, γυαλιάΗ εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, άτομα στέκονται και κοντινό πλάνο

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα