05/02/202412:22

Πύργος: “Εφυγε” από τη ζωή μόλις στα 41 της χρόνια η Κατερίνα Ρηγοπούλου- Θλίψη στον Αγ. Γεώργιο Πύργου

Εφυγε από τη ζωή μόλις στα 41 της χρόνια, μετά απο σκληρή μάχη με τον καρκίνο η Κατερίνα Ρηγοπούλου και η είδηση του θανάτου της σκορπισε στην θλίψη τα αγαπημένα της πρόσωπα όσο και την τοπική κοινωνία στον Αγιο Γεώργιο Πύργου από όπου καταγόταν αλλά και στην Πάτρα στην οποία διέμενε και δραστηριοποιούνταν με επιτυχία επι σειρά ετών ως μεσίτρια, διατηρώντας δικό της γραφείο και ήταν γνωστή και αγαπητή στην τοπική κοινωνία της πόλης, σε συνεργάτες και πελάτες της.

Η Κατερίνα Ρηγοπούλου, καταγόταν από το Άγιο Γεώργιο Πύργου Ηλείας όπου έζησε και μεγάλωσε τα πρώτα της 18 χρόνια και απο τότε διέμενε στην Πάτρα, όπου και διατηρούσε με επιτυχία μεσιτικό γραφείο.

Η εκλιπούσα φεύτοντας απο τη ζωή αφήνει πίσω της και τα αγαπημένα της πρόσωπα όπως τον αρραβωνιαστικό της Δημήτρη, τη μητέρα της Τασία και τα αδέρφια της Κυριακή & Μανώλης, Χρήστο & Μαριάννα, Διονυσία & Γιάννης και Νικόλα.

Η κηδεία της θα γίνει την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου, στις 3:00 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου στον Άγιο Γεώργιο Πύργου.

Από το iliaweb.gr τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους λοιπούς οικείους της εκλιπούσης.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα