24/06/201912:18

Πύργος: «Έφυγε» από τη ζωή μόλις στα 49 του χρόνια ο Λάμπης Μιχαλακόπουλος- Θλίψη στην τοπική κοινωνία

“Έφυγε” από τη ζωή τα ξημερώματα σήμερα Δευτέρα (24/6) αφήνοντας την τελευταία του πνοή στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, χτυπημένος από την επάρατη νόσο, ο Λάμπης Μιχαλακόπουλος σε ηλικία μόλις 49 ετών.

Ήταν επί σειρά ετών υπάλληλος της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας ΠΕ Ηλείας ενώ τις δεκαετίες ’80 και ’90 ήταν επίλεκτος παίκτης μπάσκετ της Γ.Ε. Πύργου με σημαντικές επιτυχίες (με την ομάδα να παίζει και σε εθνικές κατηγορίες). Τόσο στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές Πύργου, όσο και στις προηγούμενες (2014) ήταν υποψήφιος στην παράταξη του Αντώνη Καράμπελα.

Ο Λάμπης Μιχαλακόπουλος ήταν παντρεμένος και είχε τρία παιδιά, την Αθανασία, τη Θεοδώρα και το Γιάννη.

Ο αγαπημένος φίλος Λάμπης το τελευταίο διάστημα έδινε με σθένος τη δική του σκληρή μάχη με τον καρκίνο, δυστυχώς όμως νικήθηκε και έφυγε τα ξημερώματα από τη ζωή.

Ο εκλιπών ήταν Άνθρωπος ευγενικός και αγαπητός σε όλους και μόνο καλά είχαν να πουν όσοι τον γνώριζαν.

Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη 25 Ιουνίου στις 11 το πρωί στον Ι.Ν. Αγίων Πάντων στο Α’ Κοιμητήριο Πύργου.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας εκφράζει την βαθιά θλίψη του, για τον άδικο χαμό του ψηλού και χαμογελαστού Μπάμπη Μιχαλακόπουλου, που έφυγε από τη ζωή τόσο πρόωρα και απροσδόκητα. Αποχαιρετούμε ένα αγαπημένο συνάδελφο, έναν αξιοπρεπή υπάλληλο, ένα μαχητή της ζωής. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στους φίλους και στους οικείους του”.

Από το iliaweb.gr τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται, παπούτσια και υπαίθριες δραστηριότητες

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα