30/11/201912:25

Πύργος: «Έφυγε» από τη ζωή ο κτηνίατρος Γιάννης Καλογερόπουλος- Πάλεψε γενναία για χρόνια με σοβαρή ασθένεια

«Έφυγε» από τη ζωή ο Γιάννης Καλογερόπουλος, ένας εξαιρετικός άνθρωπος και κτηνίατρος που πρόσφερε πολλά στην φιλοζωική κοινότητα και τα ζώα στην πόλη του Πύργου.

Ο Γιάννης Καλογερόπουλος έδωσε γενναία μάχη με την επάρατη νόσο για μεγάλο χρονικό διάστημα, όμως δυστυχώς νικήθηκε και έχασε τη μάχη με τη ζωή σκορπίζοντας στη θλίψη την τοπική κοινωνία του Πύργου αλλά και της ευρύτερης περιοχής όπου ήταν ιδιαίτερα αγαπητός.

Ήταν παντρεμένος με την Βίκυ Πετροπούλου, θεατρολόγο, και είχαν ένα παιδί και ένα ακόμη που μεγάλωναν από την σύζυγό του.

Με ανάρτησή της στο Facebook η Φιλοζωική Πύργου «Αδέσποτες Πατούσες Πύργου» αναφέρει τα εξής: «Μαύρη μέρα σήμερα στην φιλοζωική κοινότητα του Πύργου. «Έφυγε» ένας εξαίρετος γιατρός και υπέροχος άνθρωπος. Πάντα εκεί με τις γνώσεις του και την εμπειρία του, να κάνει το ακατόρθωτο για τα ζωάκια μας. Καλό ταξίδι Γιάννη και καλή ξεκούραση να έχεις. Σ ευχαριστούμε για ότι έχεις κάνει για τους 4ποδους φίλους μας και την στήριξη σου. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του».

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου και ώρα 15.30 στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου στον Πύργο.

Από το iliaweb.gr εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος.

KALOGEROPOYLOS KTHNIATROS 1

Φωτο από Αδέσποτες Πατούσες Πύργου

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα