10/02/202414:56

Πύργος: «Εφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 64 ετών η Γιάννα Τερζοπούλου- Θλίψη στην τοπική κοινωνία της πόλης

«Εφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 64 ετών μετά από πολύχρονη και γεναία μάχη με την επάρατη νόσο, η Γιάννα Τερζοπούλου, η σύζυγος του επιχειρηματία Κώστα Παναγιωτόπουλου της γνωστής Κεραμοτουβλοποιίας, και η είδηση του θανάτου της σκόρπισε στη θλίψη την τοπική κοινωνία στον Πύργο και στηνΗλεία γενικότερα όπου ήταν ιδιαίτερα αγαπητή.

Η Γιάννα Τερζοπούλου άφησε την τελευταία της πνοή σε νοσοκομείο της Αθήνας όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες μέρες καθώς η κατάσταση της υγείας της που την ταλαιπώρησε τα τελευταία 15 χρόνια, είχε επιδεινωθεί.

Με τον σύζυγό της Κώστα Παναγιωτόπουλο δημιούργησαν μια υπέροχη οικογένεια, απάκτησαν τέσσερα παιδιά, τους Παναγιώτη, Διονύση, Στάθη και Αλέξη, ενώ ευτύχησε να δει και εγγόνια.

Η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, στις 12 το μεσημέρι στην Ξυλοκέρα που ήταν ο τόπος καταγωγής της και τελευταία της επιθυμία, ήταν να ταφεί στο χωριό της.

Από το Iliaweb.gr τα ειλικρινή συλλυπητήρια της στον σύζυγο της Κώστα Παναγιωτόπουλο, τα παιδιά, τα εγγόνια και τους λοποιούς οικείους της εκλιπούσης..

Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α 

Η Ολομέλεια και η Ομάδα Συντονισμού της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Ηλείας, συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση ,με το θλιβερό άγγελμα του θανάτου της συζύγου του μέλους μας Κώστα Παναγιωτόπουλο Γιάννας Τερζοπούλου αποφάσισε ομόφωνα 

1.Να εκφράσει τη βαθιά οδύνη και τα συλλυπητήρια της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Ηλείας στους οικείους του. 

2. Να δημοσιευθεί το παρόν στο τοπικό Τύπο. 

3.Να παραστεί αντιπροσωπεία στην εκφορά.. 

Πύργος 10.2.2024 

ΕΝΩΣΗ ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΡΟΣΚΌΠΩΝ ΗΛΕΙΑΣ

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα