16/07/202111:45

Πύργος: Για 6η χρονιά….Parea για την Φλόγα

Την Κυριακή 18 Ιουλίου και για 6η συνεχόμενη χρονιά, στηρίζουμε το σύλλογο γονέων παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια δωρίζοντας ΟΛΕΣ τις εισπράξεις της ημέρας των δύο καταστημάτων Parea Café στο Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια Φλόγα.

Από τις 17:00 έως τις 21:00 στο χώρο της φιλόξενης πλατείας Κύπρου θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία με τη πολύτιμη συμβολή του σταθμού αιμοδοσίας του ΓΝ Πύργου, ενώ παράλληλα όλοι όσοι επιθυμούν θα μπορούν να γίνονται δότες μυελού των οστών με την στήριξη του Κέντρου Ενημέρωσης και προσέλκυσης εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών «Χάρισε ζωή».

Στην Parea μας  θα βρεθεί η εκπρόσωπος του Παρατήματος Αχαΐας της «ΦΛΟΓΑΣ» Τασία Παπαϊωάννου, η διευθύντρια ΕΣΥ Παιδιατρικής Κλινικής Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών Αφροδίτη Γκινοπούλου αλλά και η συμβουλευτική ψυχολόγος Ειρήνη Μεσσήνη.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του βιβλίου «Ο μπαμπάς μου ο ήρωας μου» από τον συγγραφέα Παναγιώτη Ε. Δημητρόπουλο ενώ θα υπάρξει παράλληλη διάθεση του βιβλίου στον χώρο της πλατείας Κύπρου από το βιβλιοπωλείο Κορκολής. Μέρος των εσόδων από την διάθεση του βιβλίου θα διατεθούν για το σύλλογο Φλόγα.

Η εκδήλωση θα κλείσει μουσικά από το συγκρότημα Ελεύθερη Πτώση.

Συνδιοργανωτές  της φετινής εκδήλωσης, είναι ο Δήμος Πύργου, το Γραφείο Εθελοντισμού Δήμου Πύργου, το Σωματείο Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Ηλείας και το ΚΔΑΠ μεΑ ΗΛΙΑΝΘΟΣ.

Σας περιμένουμε όλους στην Parea μας…!

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα