22/11/202313:04

Πύργος: Η Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Κεντρική πλατεία της πόλης την Κυριακή 10/12- Σειρά εκδηλώσεων από Δήμο και ΔΟΠΠ ώστε ο Πύργος να “φορέσει τα καλά του” για την εορταστική περίοδο «Χριστούγεννα 2023 – Πρωτοχρονιά 2024»

Η φωταγώγηση του δέντρου στην κεντρική πλατεία του Πύργου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, ενώ παράλληλα θα διεξαχθούν και άλλα δρώμενα, όπως αποφασίστηκε στην τελευταία συνεδρίαση του ΔΟΠΠ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Πύργου, στο πλαίσιο φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου της πόλης για την εορταστική περίοδο«Χριστούγεννα 2023 – Πρωτοχρονιά 2024», θα διοργανώσει στις 10.12.2023 ημέρα Κυριακή τις εξής εκδηλώσεις: Δρώμενα με ομάδα καλλιτεχνών θεάτρου δρόμου και συγκεκριμένα: Δύο ξυλοπόδαροι σκορπίζουν κέφι και ευχές, ένα ξωτικό μοιράζει μπαλόνια, ένα ξωτικό ζωγραφίζει τα πρόσωπα των παιδιών με φυσικά οικολογικά προϊόντα νερού (facepainting) και τρεις φιγούρες «ο χιονάνθρωπος», η «Βασίλισσα Μιnie» και το «έλατο» αγκαλιάζουν και φωτογραφίζονται με μικρούς και μεγάλους. Σύνολο επτά ατόμων και διάρκεια δρώμενου 120 λεπτά.

Εντυπωσιακό θέαμα με μικρές, μεγάλες και γιγαντιαίες σαπουνόφουσκες. Επαγγελματίας Bubble Permormer, με εξοπλισμό, δημιουργεί μια ονειρική ατμόσφαιρα με αμέτρητες σαπουνόφουσκες. Η παράσταση κορυφώνεται με γιγαντιαία σαπουνόφουσκα όπου κάθε παιδί μπορεί να φωτογραφίζεται μέσα σε αυτή. Διάρκεια δρώμενου 60 λεπτά. Συναυλία με το συγκρότημα.

Πρόκειται για μία μπάντα με οκτώ χρόνια στο ενεργητικό της, με 500 ζωντανές συναυλίες σε 120 πόλεις σε όλη την Ελλάδα. Μουσικά κινούνται σε όλα τα είδη μουσικής με τραγούδια που αγαπήσαμε από rock, disco των 80s, ελληνικά των 90s, rock n roll και shake των 60s και των 70s, όπου τραγουδιστές και μπάντα γίνονται ένα με το κοινό και το ξεσηκώνουν με τις χορογραφίες τους και τις ατάκες τους. Διάρκεια προγράμματος δυόμιση ώρες. Τέλος, δεκάδες πυροτεχνήματα θα «φωτίσουν» τον ουρανό, τη στιγμή που θα φωταγωγηθεί το δέντρο.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα