05/06/202419:24

Πύργος: Με μεγάλη επιτυχία και πολλές μονάδες αίματος η 5η αιμοδοσία που διοργάνωσαν οι αστυνομικοί της Ηλείας με τη συνεργασία του τμήματος αιμοδοσίας του της ΝΜ Πύργου στα γραφεία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας (Photos)

Με μεγάλη επιτυχία και πολλές μονάδες αίματος ολοκληρώθηκε η 5η αιμοδοσία που διοργάνωσαν με τη συνεργασία του τμήματος αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Πύργου οι αστνομικοί της Ηλείας στα γραφεία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας στον Πύργο.

Oι Αστυνομικοί – εθελοντές αιμοδότες, προσήλθαν, υποβλήθηκαν σε ιατρικό έλεγχο από την υπεύθυνη του Τμήματος αιμοδοσίας του γενικού νοσοκομείου Πύργου Έλσα Ζαχαριαδάκη και αιμοδότησαν με τη φροντίδα των νοσηλευτών της Μονάδας στα γραφεία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας στον Πύργο.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηλείας επισήμανε: “Οι αστυνομικοί ως αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας οφείλουμε να προάγουμε το κοινωνικό πρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας με συνεχείς δράσεις. Στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, μέσα από μια ολιγόλεπτη και συνάμα ανώδυνη διαδικασία, προσφέραμε το πολυτιμότερο δώρο στον συνάνθρωπο, την ιδια την ζωή. Το αίμα ούτε παράγεται, ούτε αγοράζεται, μόνο προσφέρεται για αυτό μέσα απο αυτήν την διαδικασία μεταφέραμε στην κοινωνία το μήνυμα της παναθρώπινης αλληλεγγύης”.

“Εκ μέρους του Δ.Σ της Ένωσης μας θα ήθελα να μεταφέρω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλες, όλους τους συναδέλφους και φίλους για την συμμετοχή τους καθώς και στην διευθύντρια αιμοδοσίας του Γ.Ν Πύργου κ. ΖΑΧΑΡΙΑΔΑΚΗ Έλσα για την αγαστή συνεργασία, επιπροσθέτως θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την συμμετοχή τους την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών, τοπικό παράρτημα Ηλείας καθώς και τον σύνδεσμο αποστράτων σωμάτων Ασφαλείας του νομού.

Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας θα συνεχίσουμε τις κοινωνικές δράσεις προκειμένου να στηρίξουμε, στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, όλους όσους χρήζουν βοήθειας”, κατέληξε ο κ. Κατσώλης.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και χαμογελάει

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα