04/07/201919:27

Πύργος: Μέγα πλήθος για τον Κώστα Τζαβάρα, μέγα πάθος για την πολιτική αλλαγή – Μεγαλειώδης συγκέντρωση στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή (Photos)

Μεγαλειώδης συγκέντρωση του υποψηφίου βουλευτή Ηλείας στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή Πύργου

Μέγα πλήθος για τον Κώστα Τζαβάρα,

μέγα πάθος για την πολιτική αλλαγή

Οι πολίτες ανανέωσαν με πανηγυρικό τρόπο τη μεγάλη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του πρ. υπουργού

 

Πανηγυρική επιβράβευση  της σημαντικής πολυετούς  προσφοράς του υποψηφίου βουλευτή και πρ. υπουργού Κώστα Τζαβάρα στην Ηλεία, αποτέλεσε  η μεγαλειώδης συγκέντρωση που έγινε το βράδυ  της Τετάρτης στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή στον Πύργο.

Σε μία ανεπανάληπτη  πολιτική συγκέντρωση, ο βουλευτής  Ηλείας έγινε δεκτός  με ενθουσιασμό και εκδηλώσεις αγάπης από πλήθος πολιτών, που κατέκλυσαν   τους χώρους του  Θεματικού Πάρκου, ανανεώνοντας  έτσι τη μεγάλη εκτίμηση αλλά και εμπιστοσύνη που τρέφουν στο πρόσωπό του.

Κατά την  ομιλία του ο υπ. βουλευτής Ηλείας, υπογράμμισε τα εξής:

-«Βιώνουμε το χάλι του Πύργου, που μας κατάντησε  κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ , όπου πλέον στο μηχανογραφικό για τις Ανώτατες Σχολές δεν υπάρχει σχολή για να σπουδάσουν τα παιδιά που έχουν πιάσει μονάδες για να μπουν στο Πανεπιστήμιο, προκειμένου  να μη φύγουν από τον τόπο τους. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στην   Αμαλιάδα όπου υπάρχει το υποτιθέμενο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο που δεν διασφαλίζει επαγγελματικά δικαιώματα».

– «Αποσυνδεθήκαμε απ’ όλα τα συγκοινωνιακά δίκτυα, μέσω των οποίων είχαμε τη δυνατότητα να βρισκόμαστε σε επαφή και με τις αγορές της  Ευρώπης, όπου  θα μπορούσαν σήμερα να μεταφέρονται  τα αγροτικά προϊόντα»

-«Οι πολίτες έχουν  ήδη πάρει  την απόφαση για να εμπιστευτούν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και να δώσουν αυτοδύναμη κυβέρνηση στη Ν.Δ.»

-«Σε αυτόν  εδώ το χώρο πριν από δεκαετίες χτύπαγε ο παραγωγικός παλμός της περιοχής , με το εργοστάσιο Ξυστρή.  Από εδώ να δώσουμε υπόσχεση ότι από τις 8 Ιουλίου θα αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την  παραγωγή,  κυρίως στον πρωτογενή  τομέα».

 

Νεκτ. Φαρμάκης

«Ο Κ. Τζαβάρας μπορεί να πάει και

τον τόπο και τις ζωές μας παραπέρα»

Στη μεγαλειώδη συγκέντρωση του Κώστα Τζαβάρα παραβρέθηκε και χαιρέτησε ο νέος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος κ. Νεκτ. Φαρμάκης, τονίζοντας τα εξής:

«Η παράταξή μας διεκδικεί ένα νικηφόρο αποτέλεσμα  απέναντι στη χειρότερη κυβέρνηση όλων των εποχών, η  οποία δυστυχώς έχει οδηγήσει τον τόπο μας σε αυτό που ζούμε σήμερα.  Η κοινωνία είναι έτοιμη να γυρίσει την πλάτη σε όλους αυτούς που υποτίμησαν τη νοημοσύνη μας, την αξία μας και τις ίδιες τις ζωές μας. Σήμερα εδώ  η συγκέντρωση τιμά τον Κώστα Τζαβάρα,   που μπορεί να πάει και τον τόπο του και τις ζωές μας παραπέρα και φυσικά το κάνει αυτό με μεγάλη αγάπη για τον τόπο του».

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα