13/11/202120:01

Πύργος: Με επιτυχία και τήρηση των υγειονομικών μέτρων η παρουσίαση του βιβλίου «ΣΚΙΩΝ ΕΤΥΜΟΝ» του Χαράλαμπου Μπράμου (photos)

Παρουσία του επιτρεπόμενου αριθμού ατόμων και με αυστηρά υγειονομικά μέτρα (αναγκαία η κατοχή και η επίδειξη εκ μέρους των προσερχομένων των προβλεπόμενων πιστοποιητικών εμβολιασμού ή νόσησης ή rapid tests τελευταίου 48ώρου) πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας η παρουσίασης του βιβλίου του επί σειρά ετών δικηγόρου του Πρωτοδικείου Ηλείας Χαραλάμπους Π. Μπράμου «ΣΚΙΩΝ ΕΤΥΜΟΝ»

Την εκδήλωση διοργάνωσαν η Ιερά Μητρόπολη Ηλείας, ο Δικηγορικός Σύλλογος Ηλείας και το Ολυμπιακό Κέντρο Φιλοσοφίας.

Παρόντες ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κκ Γερμανός, ο θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ωλένης κκ Αθανάσιος, οι Βουλευτές Διον. Καλαματιανός και Μιχάλης Κατρίνης, ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Βασίλειος Γιαννόπουλος, ο Δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Αργυρόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος επικεφαλής της παράταξης “Μπορούμε” Στάθης Καννής, πολλοί δικηγόροι και πολίτες του Πύργου.

Την εκδήλωση προλόγισε και συντόνισε ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πύργου Δημήτρης Δημητρουλόπουλος.

Ακολούθως μίλησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ηλείας κκ Γερμανός που μεταξύ άλλων τόνισε την συνεχή 30ετή και πλέον φιλία του με τον συγγραφέα του βιβλίου και έγκριτο Νομικό Χαράλαμπο Μπράμο.

Εισηγητές στην εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου ήσαν :
1) Νικόλαος Γ. Ξεξάκης, καθηγητής της Δογματικής στο
Πανεπιστήμιο Αθηνών, Μέγας Άρχων Χαρτοφύλαξ του
Οικουμενικού Πατριαρχείου Κων/πόλεως, Πρόεδρος του συλλόγου
αποφοίτων της Θεολογικής Σχολής Χάλκης και μέλος του Δ.Σ. του
Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός»,
2) Σταμάτης Α. Πορτελάνος, Καθηγητής του Πανεπιστημίου
Ιωαννίνων και Πρόεδρος του Ολυμπιακού Κέντρου Φιλοσοφίας,
3) Αθανάσιος Θ. Φωτόπουλος, καθηγητής της Νεώτερης Ιστορίας
στο Πανεπιστήμιο Πατρών.

Στην ομιλία του ο συγγραφέας Χαράλαμπος Μπράμος τόνισε μεταξύ άλλων ότι στόχος του βιβλίου του είναι να διαφωτίσει τους δανειολήπτες και χρήστες ελληνικών λέξεων και να τους αποκαλύψει βάσει της συγχρόνου γλωσσολογικής μεθόδου την πραγματική προέλευση λέξεων που χρησιμοποιούνται στην τουρκική γλώσσα.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα