03/06/202011:42

Πύργος: Σοκ και θλίψη στην κοινωνία για τον θάνατο του 53χρονου Γ.Γ. – Έχασε τη ζωή του ακαριαία στην άσφαλτο σε τροχαίο με μηχανή στο Περιστέρι

Σοκ και θλίψη στην κοινωνία του Πύργου από τον άδικο και ξαφνικό θάνατο στην άσφαλτο του 53χρονου Γ.Γ.  σε τροχαίο τα ξημερώματα στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Περιστέρι.

Ο άτυχος Γ.Γ. τα ξημερώματα επιστρέφοντας στο σπίτι του στην Αθήνα -όπου διέμενε τον τελευταίο μήνα όπου είχε επιστρέψει από την Νέα Υόρκη των ΗΠΑ που ζούσε τα τελευταία χρόνια- για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο έχασε τον έλεγχο της μηχανής του σε τροχαίο στο Περιστέρι με αποτέλεσμα να πέσει στην άσφαλτο και ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο «Αττικόν», όμως ήταν ήδη αργά, καθώς δυστυχώς οι γιατροί, διαπίστωσαν το θάνατο του.

Το συγκλονιστικότερο όλων είναι πως ο άτυχος 53χρονος, τον Ιούλιο του 2011 είχε χάσει τον 18χρονο γιο του Ντίνο σε τροχαίο δυστύχημα επίσης με μηχανάκι- που είχε σημειωθεί στα φανάρια στην είσοδο της πόλης του Πύργου.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα