02/04/202413:29

Πύργος: Στο φιλόξενο πολιτικό γραφείο της Διονυσίας Αυγερινοπούλου, ο Δημήτρης Τσιόδρας!

Πύργος: Στο φιλόξενο πολιτικό γραφείο της Διονυσίας Αυγερινοπούλου, ο Δημήτρης Τσιόδρας!

Την ευκαιρία να επισκεφθεί το πολιτικό γραφείο της Βουλευτού Ηλείας, Διονυσίας-Θεοδώρας Αυγερινοπούλου στον Πύργο και να συνομιλήσει με στελέχη και φίλους της Νέας Δημοκρατίας, είχε το απόγευμα της Δευτέρας ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Τσιόδρας, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Ηλεία.

Ο κ. Τσιόδρας, ο οποίος συνδέεται με δεσμούς φιλίας και εκτίμησης με την κα. Αυγερινοπούλου, μίλησε για τις ευρωεκλογές, το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της Ευρώπης αλλά και τα ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες και τόνισε τον ξεχωριστό ρόλο που παίζει η Ε.Ε στο να δώσει λύσεις σε πολλά από αυτά.

Όπως, μάλιστα, υπογράμμισε, στο δρόμο προς τις Ευρωεκλογές, έχει μεγάλη σημασία να αναλυθούν όλες οι πτυχές του ευρωπαϊκού οικοδομήματος και φυσικά η δυναμική παρουσία της Ελλάδας σε αυτό, σημειώνοντας ότι αποτελούν μια πολύ σοβαρή εκλογική διαδικασία ενώ, τέλος, εξέφρασε την πίστη ότι η Νέα Δημοκρατία θα είναι και πάλι πρώτο κόμμα με υψηλό ποσοστό και με διψήφια διαφορά από το δεύτερο, διότι είναι η μοναδική παράταξη που εγγυάται την πολιτική σταθερότητα και την οικονομική ανάπτυξη της Ελλάδας.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα