27/04/202419:47

Πύργος- Σύλλογος νέων Καταραχίου – Αγία Μαρίνα: Μάζεψαν για ακόμη μια χρονιά τρόφιμα ώστε να βοηθήσουν πάνω από 40 οικογένειες που αντιμετωπίζουν σημαντικά οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα- Ευχαριστήρια δήλωση σε όσους βοήθησαν

Ο σύλλογός μας, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος έγινε φάρος αγάπης, αλληλεγγύης και προσφοράς. Όλοι μαζί καταφέραμε από το υστέρημά μας να γεμίσουμε με τρόφιμα το κοινωνικό μας παντοπωλείο και να βοηθήσουμε έτσι πάνω από 40 οικογένειες που αντιμετωπίζουν σημαντικά οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα.

Για ακόμα μια χρονιά, κόντρα στις αντιξοότητες, συμβάλλαμε ώστε να ενισχύσουμε το πασχαλινό τους τραπέζι. Όλη αυτή η προσπάθεια δεν θα είχε έρθει σε πέρας χωρίς τη βοήθεια των εθελοντών μας αλλά και των συλλόγων που είναι πάντα στο πλευρό μας, όπως ο Εξωραιστικος Σύλλογος Ξυλοκερας: Η Πρόοδος και ο Σύλλογος Πυργος Όλοι Μαζί.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την άψογη συνεργασία τον αντιδήμαρχο Πρόνοιας και κοινωνικών υπηρεσιών Δημήτρη Τζουανόπουλο, το Δήμο Πύργου  και το δήμαρχο Στάθη Καννή αλλά και το διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Μιχάλη Κατρίνη Γιώργο Καραστέργιο.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ  για την πολύτιμη στήριξη και αρωγή σε όλες τις επιχειρήσεις της πόλης μας που στάθηκαν και φέτος στο πλευρό μας.

Ευχαριστούμε τους 

Πηγή του Σπιτιού ,Μελο-δίες ,Ρήγας Παιδικός Σταθμός ,Ηλ.βι.ζαχ 

Πρατήριο άρτου Ο φούρνος του Νικόλα 

Κόσερβοποιία Κύκνος ,Κονσερβοποιία Πουμαρό 

Σούπερ μάρκετ Τερζής ,Σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης ,

Σούπερ μάρκετ Μarket Ιn 

Ηλιόπουλος εργοστάσιο σταφίδας 

Συσκευαστήρια φράουλας Καπλάνης 

Σουβlike Ψησταριά Καφέ Μπαρ  

Ηλίανθος Κδαπ μεΑ 

Ηλιας Δημακοπουλος Φωτογράφος

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα