10/04/202417:07

Πύργος: Tα «Χρώματα της Ήλιδας» στη «Mεγάλη Οθόνη»- Η νέα μουσική παράσταση της Ορχήστρας με μουσική και τραγούδια του Ελληνικού Κινηματογράφου στο Θέατρο Απόλλων

Τα Χρώματα της Ήλιδας, παρουσιάζουν την 20η θεματική σεζόν τους μέσα στα 28 χρόνια καλλιτεχνικής παρουσίας στην Ηλεία και η φετινή τους μουσική παράσταση έχει τίτλο “Στη μεγάλη οθόνη”μουσική και τραγούδια από τον ελληνικό κινηματογράφο, ταξιδεύοντας σε 4 δεκαετίες από αυτήν του 1950 μέχρι και τη δεκαετία του ’80.

Την επιλογή των τραγουδιών και την καλλιτεχνική διεύθυνση έχει αναλάβει, όπως κάθε χρόνο ο Γιώργος Γκιντζιρης που θα βρίσκεται και στο πιάνο.

Οι μουσικοί που συμμετέχουν είναι οι Παύλος Αυγερινοπουλος και Θανάσης Πουλακίδας στα μπουζούκια, ο Νίκος Στεφανίδης στην κιθάρα, Δημήτρης Μαλεβίτης στο μπάσο, Ελένη Τσαντιλη στο βιολοντσέλο, Δημήτρης Πανδής στα τυμπανα.

Τραγούδι η Χαρά Σκουλαρικου, ο Θανάσης Πουλακίδας και ο Γιώργος Γκιντζιρης.

Στους διαλόγους οι ηθοποιοί Παναγιώτα Ιωάννου από την Ομάδα Τέχνης “Δούρειος Ίππος” και ο Γιάννης Μανώλης από τη Θεατρική Ομάδα Πυργου.

Την αφίσα φιλοτέχνησε ο Παύλος Αυγερινοπουλος.

Η φετινή παρουσία των Χρωμάτων θα μοιραστεί σε δύο διήμερα. Στις 19, 20 και στις 26, 27 Απριλίου 2024 στο Θέατρο Απόλλων στις 21:15.

Η είσοδος για το κοινό θα κοστίζει 8€ και το μαθητικό εισιτήριο 5€.

Η προπώληση των εισιτηρίων (8 ευρώ και μαθητικό 5 ευρώ), ξεκινά την Δευτέρα 15 Απριλίου 2024 στο κατάστημα Οπτικών «Πανδής» (Πατρών 24) στον Πύργο.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα