05/06/202419:37

Πύργος: Τα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Ηλείας και το Δικαστικό Μέγαρο Πύργου επισκέφθηκε σήμερα ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης προκειμένου να διαπιστώσει από κοντά τα προβλήματα (Photos)

Τα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Ηλείας στο Δικαστικό Μέγαρο Πύργου επισκέφθηκε σήμερα ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Γιώργος Φλωρίδης.

Ήταν ένας από τους πρώτους σταθμούς των επισκέψεών του στους δικαστικούς σχηματισμούς της χώρας προκειμένου να διαπιστώσει από κοντά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι κτιριακές υποδομές ενόψει της εφαρμογής του νέου δικαστικού χάρτη από τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Για εμάς ήταν μία ευκαιρία να του εκθέσουμε τα ζητήματα που μας απασχολούν και σχετίζονται τόσο με την κατάσταση που επικρατεί στο χώρο της Δικαιοσύνης όσο και με τις συνθήκες άσκησης του λειτουργήματός μας.

Η εκτίμηση όλων μας είναι ότι η επίσκεψη αυτή δρομολόγησε την επίλυση αρκετών ζητημάτων τουλάχιστον τοπικού ενδιαφέροντος και αναμένουμε την υλοποίηση των σχετικών δεσμεύσεων του υπουργού. ανέφερε σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ηλείας Δημήτρης Δημητρουλόπουλος.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα